Koffie met thee is minder lekker

Pen update

En daar zaten we dan. Bij een meneer die in een uur tijd meer verdient dan andere mensen op een hele dag. Terwijl wij in feite dat salaris betalen. Wij, grondbezitters, huis eigenaren, en sinds kort: arme sloebers. Diep in de schulden zitten we! Gelukkig was het wel een hele vriendelijke notaris, en ach, hij zal het wel verdiend hebben, na zo'n zware studie.

Na wat chit chat over het dorpje Hauwert werden er wat stukken voor gelezen. Officieel gedoe allemaal. Het ene stuk moest persé eerst, en dan pas het volgende stuk. Voor de laatste twee stukken moest er een extra mevrouwtje bij komen, die names het bouwbedrijf, en ook names de bank, een handtekening mocht zetten. Hiervoor was het ook belangrijk dat ze de eerste en laatste alinea van de officiele stukken zou horen. Die alinea's moet ze inmiddels kunnen dromen.

Maargoed, het huis is nu dan dus wel ècht van ons. Hoera, champagne, vreugde, en toch ook een beetje angst (redden we het allemaal ècht wel straks?).

Mijn vorige probleem is ook gelijk opgelost, want de pen waarmee we getekend hebben, kregen we mee naar huis. En deze schrijft dus wèl lekker! :-) Overigens komen de pennen van de AH (die op die Bic pennen lijken) op een goede tweede plaats.

4 Comments

 1. Bas

  Van harte gefeliciteerd

 2. Duije

  Dat pennentje kan er vast wel af voor die prijs

 3. Rins

  He Rolo en Mijke!

  gefeliciteerd! Spannend ((;

 4. Dude

  Gefeliciteerd Dude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑