Koffie met thee is minder lekker

Ik ga op vakantie en neem mee…

… zo'n 50 broden. En dan, voor 's avonds bij de soep, 12 grote turkse broden. Oh, en als we aankomen, moeten we wel direct boodschappen doen, met het busje, anders is het eten nooit op tijd klaar. Liters groentensoep, en liters tomatensoep. Daar ben je wel even zoet mee.

Nog anderhalve dag, en dan is het weer tijd voor week 3. Waar we allen natuurlijk weer naar uitkijken. Ook dit jaar sta ik weer in de keuken, met twee mensen die het voor het eerst doen. Nu maar hopen dat ik niet álles hoef te weten, maar gelukkig zijn het heel relaxte mensen, dus dat komt vast wel goed.

Over drie en een halve dag, vraag ik me waarschijnlijk af waar ik in hemelsnaam mee begonnen ben. Vechtend tegen de slaap en kater, horsels en ander ongedierte, staan we voor 60 man koffie te zetten, en ontbijttafels klaar te zetten. De hele dag zullen we werken, werken, en nog eens werken, tot een uur of elf 's avonds, en dan zijn we klaar. Na de avondhap.

En een lol dat we hebben! Ja, je verwacht het niet, maar dit is vrienden maken op top niveau. En dan, over 9 dagen, gaan we weer naar huis, en moeten we proberen het half uurtje in de auto niet in slaap te vallen. Met onder getekende of -gevlekte kleding gaan we nog even langs de Mac, zonder enig besef van tijd of maatschappij. We proberen ons voor te houden dat we die avond nog even de kroeg in gaan. Even de week evalueren. Soort van "de beste kampvuurverhalen", voor iedereen die het nog niet gehoord had. Elkaar nog even spreken in normale kleding. Nog even praten met mensen die wèl snappen wat je bedoelt met cor-V en streeplijsten.

En dan begint het afkicken.

Dus, de komende twee weken ben ik om verschillende redenen niet aanwezig en/of niet aanspreekbaar. Eerst omdat we bezig zijn met lol maken, en daarna omdat ik bezig zou willen zijn met lol maken, maar niet meer mag. Laat me met rust. Kan mij dat schelen. Ik wil naar het bos!

Nog anderhalve dag. Ik heb d'r zin an.

2 Comments

  1. Luna

    Heeeeel veel plezier!!!

  2. groentje

    Helpppppp ik wil terug naar het bos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑