Koffie met thee is minder lekker

Nieuwe keuken

Dat de jongens van Ursem tof zijn! Zo! Want wij hadden dus leuk een vaatwasser op de kop weten te tikken, maar toen er ook een koelkast en gasfornuis bijkwamen, was het eigenlijk vol in de keuken. Of althans, aan de kant waar stroom, water, gas en afvoer te vinden was. De kant waar je een koelkast, gasfornuis en vaatwasser moet plaatsen dus, zeg maar. Onze keuken was duidelijk niet voorbereid op nieuwerwetse fratsen als vaatwassers. Geen wonder dat niemand dit huis zomaar wilde hebben.

Er brak bij mij een lichte paniek uit. Mijke vond het wel best, als ze maar genoeg kastjes had. Dat kleine beetje wassen we wel met de hand af. Ik daarentegen kwam al heel snel tot te conclusie dat we 1 kastje moesten weglaten, en de vaatwasser er dan onder moesten zetten. En nu maar hopen dat de werklui dat effe konden goggelen voor me.

Gelukkig zijn het toffe jongens bij Ursem (had ik dat al gezegd), en gingen ze zelfs aansluitmateriaal voor me halen, en sloten het ding aan. Keurig netjes afgewerkt, voor in hoeverre je een niet-inbouw vaatwasser keurig kunt inbouwen natuurlijk. U raad het al, ik ben super blij!

Nieuwe keuken!

Het kastje dat we over hebben, zetten we gewoon aan de overkant neer van de keuken, met een extra lang blad er overheen. Hebben we ook gelijk een bestemming gevonden voor die blinde muur.

Dus aan het eind van de middag even naar de gamma om knutselspullen te maken, en dan zal ik eens effe laten zien dat ik ook heus wel een dingetje in elkaar kan zetten.

Tot slot ook nog effe nagevraagd wat we met die deurklink in de douche aanmoeten, aangezien die niet meer past omdat we nieuwe hadden gehaald. De Ursemmer deden van schroeverdeschroef en voor ik met mijn ogen kon knipperen zat er een nieuw slot in, waar de nieuwe plaatjes dus wèl op pasten. De nieuwe plaatjes waren dus wel goed, maar het slot dat erin zat niet (meer).

Als nu nog eventjes de mannetjes van het glas komen om her en der wat dubbelglas te plaatsen en vervangen, dan zijn alle bouwvakkersklussen wel achter de rug geloof ik. De rest van de klusjes zullen we zelf moeten doen ben ik bang.

2 Comments

  1. SeB

    Siehst gut aus eh!

  2. Katrien

    Mooie spullen daar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑