Koffie met thee is minder lekker

Frits UNSUBSCRIBE

Frits van der Werff

We hebben het toch echt ruim een jaar volgehouden, om elke week anderhalf uur te gaan zweten in dit oude vernieuwde pand. Maar na een jaar trainen vervielen we toch weer in het oude ritme, dat we zo goed kende van onze vorige poging tot sporten. Eerst blijven verschuiven naar volgende week. Zullen we maandag gaan dan, in plaats van vandaag? Ja, maandag gaan we. Moeten we wel ècht doen dan hè?

Totdat het moment komt dat we niet eens meer proberen om het powerliften te verschuiven. Dat we gewoon allebei niks zeggen, en het sportding er automatisch bij inschiet. Als je een probleem negeert, is het er ook niet .. zoiets.

We waren alweer aardig opweg om de sportschool tijdenlang te sponsoren zonder op te komen dagen (vorige keer duurde dat anderhalf jaar geloof ik), maar daar heb ik nu wat aan gedaan. Mijn abbonement is opgezegd.

Nu hebben we besloten om iets anders te gaan doen, iets met een spel element. Want het squashen doen we nu al ruim 2 jaar, en dat blijft leuk en spannend. Om een beetje in die hoek , iets met rackets en een balletje, te blijven, wordt onze nieuwe uitdaging waarschijnlijk tennis.

4 Comments

  1. Marti

    Haha, je bent al veel verder dan ik: je hébt gesport, je bént bij de sportschool geweest. Mijn plannen tot sporten zijn nooit verder gekomen dan “eens kijken waar er in de buurt een sportschool zit …”. Dat moet ik nog steeds opzoeken ;-)

  2. Anonymous

    haha ik ken het. Anne is momenteel een poging tot touwtje springen aan het doen. Braaf iedere dag een kwartiertje de tuin in. Ben benieuwd hoe lang hij het volhoudt. Ik zou ook mee doen… maar helaas, op de bank hangen en tv kijken blijft sterker. Heb toch geen zin om ‘s avonds in het donker naar buiten te gaan. Tennis lijkt me ook wel leuk, inderdaad dat spelelement erin. Squash vonden we ook leuk maar is gewoonweg zo duur dat we dachten we gaan hardlopen, dat kost niks. De sportbroek is gekocht nu nog gaan doen…

  3. Jurriaan

    Als je gaat hardlopen moet je *zeker* de evy podcast downloaden! Dan word je begeleid van 0-5 km of 5-10km.

    @rolandow: heb je je al ingeschreven voor tennisles? Of gaat dat je goede voornemens voor 2008 worden?

  4. louwrens

    mooi pot gisteren! blij dat ik nog een beetje tegenstand heb kunnen bieden maar tis duidelijk dat je al een tijdje bezig bent :)

    maandag weer dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑