Koffie met thee is minder lekker

Benzineprijzen laten dalen

Kreeg vandaag een powerpoint dingetje binnen, met een lang verhaal, en de melding om het ding door te sturen. Ik hou niet van doorsturen. En al helemaal niet van lange verhalen.

Om een lang verhaal kort te maken: als we allemaal stoppen met het tanken bij Elf en Shell (1 maatschappij, schijnt het), dan voelt de grootste olie maatschappij dit direct in z'n portomonaie. Ze moeten hun prijzen dan verlagen, waardoor we een prijzen oorlog ontketenen.

Opzich een idee dat het proberen waard is, lijkt me. Ware het niet dat ik lange (powerpoint) boodschappen en kettingbrieven háát.

Dus daarom maar even zo :-) 

5 Comments

  1. Duije

    Ik zal ‘t vanmiddag direct tegen de machinist zeggen!

  2. Dude

    Ben bang dat het niet veel zal helpen. Die hoge prijzen zijn niet van de benzine maar van onze overheid.

  3. Rolandow

    Ik denk dat het ook wel scheelt dat een vat olie richting 100 dollar gaat. Dat is immers elke dag op het nieuws.

    Dat dit gewoon hoog gehouden wordt door de opec landen is bekend, maar wat doe je er aan?

  4. Dude

    Waarom kost de benzine in Afrika dan maar een dubbeltje?? Wel eens afgevraagt wat de productie prijs van een liter benzine is?? Ik weet het ook niet maar ik denk dat je schrikt.

  5. Rolandow

    Volgens mij heft de overheid gewoon een percentage op de benzineprijs. Dit percentage is wel vrij hoog, dat ben ik met je eens, maar het is volgens mij niet de overheid die de prijzen elke dag opschroeft, maar de benzinepompen zelf.

    Waar haal je de prijs van een dubbeltje in Afrika vandaan? Ik ben erg nieuwsgierig of deze prijs wel klopt. Het lijkt me wel èrg laag.

    Een verklaring waarom het in Afrika goedkoop is, die ik me kan indenken, is dat ze in Afrika niet zo’n goed wegennet hebben als hier. En dat moet toch ook ergens van betaald worden nietwaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑