Koffie met thee is minder lekker

Bijna bos

Nog twee dagen. Dan zitten we in ons bossie, waar we zo'n beetje een jaar lang naar uitkijken. Dan mag ik gaan koken voor bijna 60 man, geloof ik. En dus ook boodschappen doen voor zulke aantallen. Dus, voor de omgeving wieringerwerf, doe uw inkopen vóór een uur of twaalf, mocht U willen voorkomen dat de schappen leeg zijn bij de Lidl. Daarna zullen we ook de Deen aanvallen trouwens.

Aangezien we voornamelijk op het terrein zijn, heb ik dit jaar dus ook voldoende toegang tot stroom. Wat weer met zich meebrengt dat ik mijn telefoon gewoon helemaal kan uitputten, want ik kan hem gewoon weer opladen. Wellicht dat ik nu dus wèl een fotootje kan plaatsen af en toe, om U een beetje op de hoogte te houden, in tegenstelling tot Werchter. Het signaal is echter niet altijd even sterk in het bos (alleen Vodafone schijnt daar redelijk te werken).

En nu we toch met een komkommertijd postje bezig zijn: gisteren zag ik Harry Potter. Nee, niet echt, gewoon de film natuurlijk. En ach, het was opzich wel aardig, maar ik moet zeggen dat ik het wel een beetje veel van hetzelfde vindt worden. Bij elke episode moet een groepje vrienden van Harry het opnemen tegen een grote gemene tovenaar, en natuurlijk lukt dat. Uitstel van executie. Het hele gedoe wordt een beetje uitgerekt lijkt wel.

Er komen wat nieuwe effecten bij, wat nieuwe beestjes, maar verder is de verhaallijn in grote lijnen hetzelfde als de vorige delen. Vind ik dan.

Maarja, ik heb de boeken ook niet gelezen. 

2 Comments

  1. Groentje

    Ik vind de films nog steeds leuk.

  2. Leintje

    nog 1 nachtje slapen en dan moeten we aan het werk maatje! Choas in de keuken!

    Harry Potter is leuk! Vooral de boeken, t laatste deel bijna uit en het wordt nu echt spannend…………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑