Koffie met thee is minder lekker

Nieuw! New! Neue! Nouveau!

Die motor hier bovenaan was ik wel een beetje beu. Mooi plaatje hoor, daar niet van, maar ik werd nu wel elke dag met het pijnlijke feit geconfronteerd dat ik eigenlijk helemaal geen motor meer heb. Bovendien staat het plaatje er al een jaartje of drie, denk ik.

Een restyle is dus wel op z'n plaats, dacht ik. Maarja, ik heb geen zak verstand van vormgeving, dus zomaar effe een andere layout, dat wordt lastig. Ander plaatje bovenin dan? Dat moet lukken, dacht ik.

Maargoed, wat moet je nu voor plaatje plaatsen? Iets wat bij mij past, maar ook aangenaam is om naar te kijken? Een stukje PHP code? Boring. Biertje dan? Boring. Vette lasershow van een dance feest? Combineert niet bij de rest van deze site.

Dan maar een knappe vrouw. Want -dat mag U best weten- ik kijk graag naar knappe vrouwen.

En zo kan ik er dan, met dit verse plaatje, wel weer een tijdje tegenaan dacht ik. Alleen kom ik waarschijnlijk nog veel meer vrouwen tegen waarvan ik denk: ZO HEY, die mag best bovenaan mijn site prijken! Dus, wellicht komt er hier zo'n random-header achtig dingetje, dat er steeds een nieuwe komt. Ofzoiets.

Gezellig toch? 

3 Comments

  1. Duije

    Heb je er niet een met een apenpak?

  2. Leintje

    Die vrouw met die hoed met je toch echt weg halen t is net een travestiet

  3. Rolandow

    OK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑