Koffie met thee is minder lekker

Tens gel

Toen ik bij TenS kwam te werken, was mijin woon-werk vervoersmiddel de motor. Super handig, want je bent zeer snel van A naar B. Nadeel: je kunt je haar wel in een mooie krul doen, maar als je een half uur met een helm op zit, gaat die coupe mooi naar de knoppen.

Daar had ik een simpele doch doeltreffende oplossing voor, waarschijnlijk overgenomen van Jasper toen ik nog bij Woedend! zat. Men neme een grote pot gel, en men zet die op de werkplek neer. Bij aankomst snelt men zich naar het toilet, om daar de hoofdhaar in de juiste volgorde te positioneren.

Collega's vonden dat nogal gek, kennelijk. Want toen ik na anderhalf jaar weer vertrok bij Tens, kreeg ik onder andere vijf mega potten gel mee.

Vandaag, ruim twee jaar later, is de dag aangebroken dat ik met mijn laatste pot gel begin.

 

Gel van TenS

 

 

4 Comments

  1. karin

    En *die* gel werkt?

  2. Rolandow

    Die gel werkt perfect! :-)

  3. Dude

    En anders heb je je helm misschien nog wel? Moet je eens aan de binnenkant kijken. Kun je misschien ook nog wel wat uitscheppen haha.

  4. Suffie

    Eenzelfde pot heb ik op mijn werk in de kast staan. Gezien de mankementen die mijn fiets in de afgelopen tijd heeft laten zien, gaat die pot er nog héél lang staan…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑