Koffie met thee is minder lekker

Veluwe vakantie

Vakantie op de veluwe

We waren dus op de veluwe, afgelopen weekend. In beekbergen om precies te zijn. Helaas zat het weer niet erg mee, maar ondanks dat hebben we toch een hoop gedaan.

Verdwalen in het bos bijvoorbeeld, te voet. Dus de terugweg deden we mooi met de bus, want ongetraind een beetje 10 km. door een bos sloffen, nou, dan heb je het wel gehad hoor. Dus wij met de bus terug. Alleen nog een briefje van 50 op zak, en dat mocht dus niet, van de buschauffeur.
 
Gelukkig nam hij ons, nadat hij weigerde, voor deze ene keer toch nog mee. Ik had hem inmiddels al uitgescholden, maar dat had hij gelukkig niet gehoord.
 
De dag daarna, vrijdag, was het weer nog slechter, dus hebben we de auto route gedaan. Je moet toch wat als het plenst :-). Daarna hebben we de Da Vinci Code gekeken in de bios, en wij vonden het dus wèl een goede film.
 
Zaterdag zijn we naar de Hoge Veluwe geweest. Een natuurpark waar je entree voor moet betalen, maar je krijgt er dan wel gratis fietsen voor terug. Dus wij fietsen. Na de eerste 100 meter dachten we er wel genoeg van te hebben. Mwah, na 10 km zit het er wel op, dacht ik.
 
Maar na 12 km. waren we op de helft. Zoals aanvankelijk gepland, maarja, dat we het dan ook echt gaan doen?! Dus toen weer terug. Nou, de laatste 2 km. had ik het wel gehad, maar dat mag ook wel, na 25 in totaal. Ik vind het best een prestatie!
Zondag stond in het teken van de terugreis. Maar nu we toch in de buurt waren, konden we best even kijken op de Harley Davidson dag in Arnhem.
 
En als we dan toch in Arnhem waren, konden we ook best een koppie doen bij Anne en Sas. Zo gezegd zo gedaan en daarna aan de terugreis begonnen. Dat ging voorspoedig met ons inmiddels weer 100% rijdende bolide, en toen was de vakantie ongeveer voorbij!
 
Er zijn nog wat foto's geschoten, jawel, en die zie je hierrrrrr.

1 Comment

  1. Jurriaan

    Leuke fotoos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑