rosien.nl

Zo zie je d'r een paar jaar niet, en zo zit ze ineens tegenover je in een restaurant, vanwege een verjarende oma. En dat was gezellig. Lievelingsnepnicht Rosien is terug uit Afrika en geniet weer met volle teugen van alle luxe hier.
 
Gelijk een afspraak gemaakt voor een leuk dagje uit, want het toeval wil dat Rosien ook nog eens bij Heineken werkt. En ik ben dus toevallig groot fan van Heineken, en dan met name de producten die ze maken. Het blijkt dat ze in Ammedam een museum hebben, en daar gaan we dus naar toe, over een tijdje.
 
Goed excuus om eens te gaan kijken hoe mevrouw er bij zit in Amsterdam (nouja, eigen is het nèt geen Amsterdam meer, maar ik kan er tenminste wel parkeren) en gezellig te gaan stappen. De laatste keer was lappendag in Hoorn denk ik, een aantal jaar geleden. Tijd om nu eens dáár heen te gaan.
 
Henk

De dag ervoor, zaterdag, was trouwens ook lachen gieren brullen, want toen was ik aan het pilsen met Henk. En daar zijn Henk en ik eigenlijk best goed in, pils drinken. Dus dat hielden we zo een aantal uurtjes vol, en toen namen we nog een biertje om het te vieren.
 
Het doel van die dag was eigenlijk foto's maken van de voetbal. Dat was redelijk gelukt, behalve aan het eind, want toen werd het schemerig en slecht weer. Kennelijk vond mijn camera dat niet leuk, want de foto's zijn niet zo scherp geworden.
 
Nu wil ik dus alsnog een spiegel reflex camera hebben, en wel de Konica Minolta dynax 5d. Want Mijke heeft Minolta lensen, dus die kunnen er dan mooi op. Dat is wel handig natuurlijk. Dus ik ga maar eens even wat spullen verkopen denk ik, en dan kijken of ik die Minolta bij elkaar kan sparen. Het is immers weer mei, dus het vakantiegeld is binnen ;-).
 
Verder niets bijzonders. Maar ik vond het weer druk zat dit weekend.
 
Oh. En donderdag gaan we lekker op vakantie! Effe die poema bekijken op de veluwe.