Koffie met thee is minder lekker

Peking Express

Is er werkelijk iemand op deze aardkloot die het jammer vindt dat Inge en Lien eruit zijn? Wij hebben gisteren ons vreugdedansje gedaan. Ik ga ze voorbij steken, daar zal ik persoonlijk voor zorgen!

Mooi niet dus. Muts!

Update (13/4): Kijk nou, ze hebben een eigen logje! Dus, leef je uit, en plaats die frustraties. Wat is het toch fijn dat internet zo'n interactief medium is. Waarschijnlijk worden de negatieve reaktie's verwijderd, las ik al in een ander commentaar, maar dat mag de pret niet drukken. Hier zie je Inge actief zijn op het forum.

7 Comments

  1. Bung Phê

    Ik ken de namen niet, maar ik hoop dat één van hen de roodharige Vlaamse jongedame is die mij halverwege aflevering 1 deed besluiten nooit meer te kijken naar dat programma.

    Ik zou graag mijn oprechte gevoelens weer willen geven jegens deze mevrouw, maar ik neem gemakshalve aan dat dit een fatsoenlijk blog is…

  2. Rolandow

    Het is inderdaad de roodharige Vlaamse met haar, zo mogelijk, nog irritantere ADHD vriendin. Op een bepaald moment krijgen ze Reinier, een ex-PekingExpresser, mee die hen moet vertragen. Als blok aan de been.

    Kijk hem nou, met z’n rode shirt! hoor ik de dame roepen die zelf met dezelfde kleur haar loopt.

    Of dit een fatsoenlijk log is, laat ik graag anderen beslissen, maar ik heb de vrijheid van meningsuiting in elk geval hoog in het vaandel ;-).

  3. Brutus

    Dat zijn echt 2 pannekoeken, goed dat ze eruit zijn!

  4. CasaSpider

    Ik ben nu wel heel benieuwd naar de roodharige dame. Jammer genoeg kan ik dit programma niet ontvangen.
    Ik vertrouw echt wel op je oordeel, maar is het mogelijk om een iets sterker voorbeeld te geven dan: “Kijk hem nou, met z’n rode shirt!”
    Als je het zo opschrijft lijkt het namelijk net of jij je wel bijzonder snel aan iemand irriteert… ;-)

  5. Bung Phê

    Dat stel heeft nog minder sociale intelligentie dan de gehele familie Tokkie bij elkaar, althans; die zijn met een beetje geluk nog te betrappen op een schijn van empathisch vermogen.

    Dit stel is niet alleen horkerig naar de medekandidaten, maar presteert het ook om de lokale bevolking te schofferen voor eigen gerief.

    Yuk.

  6. Rolandow

    @Casa: Bung Phê heeft al een deel beantwoord, en daar sta ik volledig achter.

    Normaal gesproken bekijk ik Peking Express al met een dubbel gevoel. Het gaat er dus om dat een aantal koppels naar een bepaald doel “racen”, zonder geld op zak. Ze moeten dus liftend, gebruik makend van de lokale bevolking. De doorgaans èrg arme bevolking.

    Ik vraag mij dan telkens al af hoe die mensen over ons moeten denken. Ze zien immers aan alle kanten dat het rijke blanken zijn, die ze aan de kop lopen te zaniken om gratis mee te mogen liften.

    Hopelijk worden die mensen achteraf ingelicht met een brief in hun eigen taal o.i.d., overhandigd door de camera man.

    Maargoed, die Inge en Lien doen dus behoorlijk egoistisch. Ze zijn gewoon onbeschoft, naar de bevolking toe, en naar andere spelers toe. En daarbij komt een arrogantie kijken, waar ik gewoon van walg.

    Ze vinden zichzelf de beste, en door een hoop mazzel wonnen ze vaak ook nog. Bovendien moeten ze continu overduidelijk laten blijken dat ze partners zijn. Nu heb ik daar persoonlijk niet zo’n moeite mee, maar om dat nou te doen bij een volk wat daar volgens mij wèl moeite mee zou kunnen hebben: denk even na! denk ik dan.

    Nouja, goed, bij sommige mensen heb je dat dus. Gaan je haren van overeind staan. Een hysterische, arrogante, egoistisch wijf krijgt dat bij mij dus voor elkaar, kennelijk.

    Hier is een topic gewijd aan ze, vooral de laatste pagina’s verhalen van hun slechte kanten. Kennelijk had men even de tijd nodig om ze door te krijgen :-)

  7. saartje

    die medein zijn helemaal geweldig! er wodrt maar over 1 koppel gebebbeld en het zijn de 2 meiden!ik heb ze graag bezig gezien en gelachen heb ik zeker!!die wil ik wel eens ontmoeten :p:p:p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑