Koffie met thee is minder lekker

Fitness oplichterij

Al een aantal maanden nu, huurt ons bedrijf op maandag avond twee squash banen. En dat is fijn. Want op die manier kost het ten eerste weinig geld, en valt er ten tweede niet gauw een goed excuus te bedenken om er onderuit te komen. Het is namelijk ook deels onder werktijd.

Maar toch, dat afslanken gaat niet hard genoeg met squash. Eens in de zoveel tijd komt dat ter sprake tijdens de lunch. Toen opperde iemand het idee van spinning.Na de uitleg aangehoord te hebben, begreep ik dat dit erg vermoeiend moest zijn. Gedeelde smart is halve smart, dus kom op, laat ik het dan ook eens proberen. Bovendien is die sportschool ideaal. Ik fiets er haast niets voor om, en het is gelijk na werktijd. Dus niet eerst thuis op de bank ploffen of avond eten, nee, meteen door naar de sportschool.

Ideaal. Precies wat ik nodig had. Dus de chef ging uitzoeken. Spinning zou bij het all-in abbonement horen, waar je als burger 38zoveel voor betaalt. Skoftig duur.

Chef ging bellen dus. Een dame aan de telefoon vertelde dat het 11 euro per persoon per maand extra zou kosten, omdat we die squash banen al huurden. Kijk, dat zijn berichten. Ik zag mezelf al eens per week squashen, en twee keer per week een ongeluk stappen en roeien. En dan ontzettend slank en gespierd worden.

Maar de chef vertrouwde het niet, en liet zich dus terug bellen. Vandaag. En toen kwam het op 33 euro nogwat. Tssk, vijf euro korting, nee, dat is nog eens de moeite!

Dus de zeepbal knapte. De droom viel in duigen. En het fitness gaat voorlopig even niet door denk ik. Want laten we eerlijk wezen, wie kan er nu zoveel per maand betalen naast alle andere vaste lasten? Bij mij wordt dat lastig in elk geval.

Nee, Frits van de Werff dan. Met z’n 51 euro nog wat per maand. Sjongejonge, ik vraag me toch af waar al dat geld heen gaat hoor. Die apparaten hebben ze er volgens mij na een week al uit.

Nouja. Dan maar lid worden van de squash vereniging en vaker gaan squashen. Ofzoiets.

3 Comments

  1. Pomme

    Voor mij was dat juist goed nieuws geweest!
    Heel goed zelfs. ;-)

  2. Seb

    Ohw je wou ff rennen… zeg dat dan! Regelen we morgen voor je toch ;)

  3. KeBra

    Ik ben er klaar voor hoor!! :-))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑