Koffie met thee is minder lekker

Klusserdeklus

Onze kast was al een tijdje stuk. We hebben een kast in de slaapkamer, en in die kast zijn de muren hol. Holle wanden, zeggen ze dan. Nouja, en de vorige eigenaar had dus gewone pluggen gebruikt, in plaats van holle wand pluggen.

Met als resultaat dat de hele kast op Mijke afkwam, toen ze een paar maanden terug iets van de bovenste plank wilde halen. Geluk dat de boel nooit helemaal on kon lazeren, omdat het werd tegengehouden door de muur aan de overkant. Het is maar een klein kastje.

Op dat moment was er even geen oplossing voor handen. Dus we hebben de bovenste planken leeg gehaald, en de planken stellage zoveel mogelijk terug geduwd. Gauw de deur dicht, en hard aan iets anders denken.

Maarja. Die spullen van de bovenste planken, die lagen nu dus “tijdelijk” ergens anders. En dat begon steeds meer in de weg te liggen, eigenlijk. Maar die klus: alle kleren eraf, planken eraf, ijzeren ophang gingen losschroeven, pluggen vervangen, ijzeren dingen terug schroeven, planken terug doen, en kast weer inruimen … pfoe. Daar zagen we toch als een berg tegenop.

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Er was geen enkel excuus meer te bedenken. We gingen de kast maken.

We deden van Tim Tim Tim Tim en na twee uur zwoegen konden we alle planken weer gebruiken.


En nu we toch bezig waren, kon meteen mijn ubercoole Brood print opgehangen worden! En daar ben ik misschien nog wel blijer mee, want dat zie je tenminste.


Na al dit geklus was het zondag natuurlijk tijd voor Luie Zondag. Nieuw geintroduceerd. Maar zeker niet voor het laatst genoten.

2 Comments

  1. Sebje

    Jij ouwe Nico! :)

    Nog mazzel dat met die pluggen van de vorige bewoner niet de halve muur mee naar beneden is gekomen…

  2. Dude

    Ik heb ook nog een paar klussen liggen……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑