Koffie met thee is minder lekker

Preston Palace

Hey Roland, ga je mee naar Preston Palace? vroeg Hans aan mij toen we aan de bar zaten in de Irish Pub, vlak voor we koninginnenacht zouden gaan vieren.

Ik riep gelijk enthousiast JA, om vervolgens te informeren wat dat precies was. Maar het klonk luxe, en het was met de Hauwerters, dus dat moet wel feest worden.

Hierna kreeg ik uitgelegd dat het een hotel betrof, waarbij je 1 bedrag betaalt, en dan alles mag doen. Dat wordt lachen, riep Niels. Wel vijf keer achter elkaar. Afgewisseld met “Dat wordt echt mooi!“.

Gisteren had ik Hans aan de telefoon. Of ik nog steeds mee wilde. Natuurlijk! Ik had me er al op verheugd. Vervolgens noemde hij een datum, in oktober, die al bezet was. Ongelovelijk. Nu al een datum roepen, zo ver weg, en ik kan niet.

Gelukkig kon het een weekje naar voren geschoven worden. En zo kan ik dan toch nog mee naar het paleis.

We kunnen er gratis drinken, biljarten, zwemmen, sauna-en (hoewel dat niks voor mij is). En we gaan alleen met mannen.

En mannen uit Hauwert, dat is zuipen geblazen. Veel zuipen. Die tweehonderd euro zuipen we eruit. Met gemak. De eerste dag al. Bij het ontbijt.

En als we een flink ons best doen, is Preston Palace eind oktober failliet.

Maar wel gelachen.

5 Comments

  1. Jannie

    Preston Palace…
    Daar het ik twee jaar geleden ook een weekendje doorgedronken. Waren met een grote ploeg en hebben veel gelachen.
    Toevallig werd mij dit weekend ook gevraagd of ik weer eens zin heb. Maar daar moet ik dan toch wel weer ff over nadenken. Voor minder dan het dubbele bedrag kun je een hele week hetzelfde doen, maar dan onder de Turkse of Egyptische zon….
    Dat vind ik toch net wat aantrekkelijker!
    Maarre (ietwat vroegjes I know) have fun!!!

  2. Vonnie

    He wat leuk Rolandow, wij gaan half december ook naar preston palace. Ik wil voor die tijd van jou wel ff horen hoe het daar is. Veel plezier

  3. Dude

    Ziet er wel ff rete chique uit zeg. Je mag alleen niet in het zwembad eten…..da’s nou weer jammer zeg maar :-)

  4. Marnix

    ‘Dagelijks verzorgen de koks van Preston Palace het ontbijt, de lunch en het diner in uitgebreide buffetten. Ook het dessertbuffet (ter afsluiting van het diner) is zeer gevarieerd van samenstelling. Gasten die al eens in Preston Palace waren denken met veel genoegen terug aan een gezellig verblijf en aan de diverse uitgebreide warme en koude buffetten die op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag staan opgesteld in het uitgaanscentrum. Onbeperkt smullen van van overheerlijke grillgerechten, vleeswaren, diverse soepen, een visbuffet, salades, shoarma en een themabuffet. Aan deze buffetten wordt ook bijzonder veel aandacht besteed, want als ergens de gast koning is, dan is dat wel in Preston Palace.’

    Dat klinkt als vreten tot je niet meer kunt.
    Van het ene naar het andere buffet.
    Vinger in de keel en dan weer gáán.

    Zou je dat nou wel doen?

  5. Rolandow

    Na lang wikken en wegen heb ik toch maar besloten om mee te gaan.

    Kan ik de rest een beetje in de gaten houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑