Koffie met thee is minder lekker

Hendrix

Op een dag had ik een goed idee. Ik wilde wel eens méér kunnen spelen dan een paar aan elkaar gelasde trommels. Hoewel dat veel herrie geeft en ik me er goed op uit kan leven, zou een solo instrument toch ook wel eens leuk zijn.

Gitaar, dacht ik. Dat leek me wel leuk. Vorig jaar koninginnedag heb ik er eentje op de kop getikt, dus laat ik nu ook eens leren hoe ik dat moet bespelen.

Dus ik stuur een mailtje naar de muziekschool bij mij om te hoek. Of ik mocht weten wat het zou kosten. Mijn begroting was maximaal 40 euro per maand.

De kosten voor instrumentale lessen zijn EUR 473,00 per jaar voor leerlingen tot 21 jaar en EUR 562,87 voor leerlingen vanaf 21 jaar.

Hiervoor krijg je wekelijks 25 minuten les, behalve in de vakanties van het voortgezet onderwijs. Het lesgeld wordt in tien maandelijkse termijnen afgeschreven. Het lesmateriaal moet je zelf aanschaffen.
Ik zal je onze brochure toesturen.

Hm.. 56 euro per maand dus, met uitzondering van twee maanden. En dan ben ik er nog niet: want dan moet ik zelf waarschijnlijk boekjes en dergelijke aanschaffen.

Toch maar eens kijken of er een goedkopere oplossing is. Want ik denk dat je wel een paar jaartjes les nodig hebt, wil je een beetje kunnen pingelen.

1 Comment

  1. Dude

    En dan Hotel Callifornië op de camping zeker.
    Zucht……..die goeie oude tijd.
    Nee dat is idd wel een beetje duur ja, zeker als je niet zeker weet of het wat worden gaat en of je het wel leuk blijft vinden. Je moet tenslotte thuis oefenen ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑