Koffie met thee is minder lekker

Plankgas

Vanochtend vroeg ik het me ineens af. Gas geven. Waarom heet dat gas geven?

Mijn motor rijdt helemaal niet op gas! En een heleboel auto’s ook niet, lijkt me. Ik geef benzine als ik mijn gashendel opendraai, geen gas. Wie heeft dat bedacht?

En als ik dan toch aan het zeiken ben over de transportwereld. Vanochtend reed er een fourwheeldrive ding voor me. Op de linkerstrook. En maar blijven hangen daar, niet aan de kant te krijgen.

Zat een vrouw in natuurlijk. Een vrouw in een fourwheeldrive. Dat heeft ze vast niet zelf uitgezocht. Dat heeft haar rijke man natuurlijk bedacht. En ergens is het ook wel logisch natuurlijk. Heb je zo’n vrouw die goed is in shoppen en geld uitgeven, maar niet kan autorijden, maar wil ze dat tòch. Omdat haar vriendinnen dat ook hebben.

Het is dat er geen pantservoertuigen op de snelweg mogen, anders had die vent van d’r dat liever gedaan. Mocht ze dan iemand raken, dan blijft ze zelf tenminste ongedeerd. Gewoon bescherming van z’n eigen vrouw, dat is het.

Vrouwen in vierwielers kunnen dus niet rijden, volgens mij.

Kijken wat voor reaktie’s we nù krijgen, haha.

6 Comments

  1. Y.....

    Inderdaad, geef ze allemaal een driewieler…

  2. Riwian

    Over het algemeen kunnen mensen in 4wieldrive niet driven….denken allemaal dat de weg van hun is…..moeten dus nog veel leren……helaas…..*gna*…..

  3. SJJ

    Zoals ik al aangaf in mijn reactie op eerwraak.
    Dit stukje tekst is absoluut overbodig, de reacties erop ook. Wees stil.

  4. Michel Kuik

    Ik rij ook plankgas op m’n fiets hoor :)

  5. louwrens

    Gas geven heeft volgens mij te maken met het feit dat benzine en lucht een gasmengsel worden in je carburateur. Meer mengsel ..meer snelheid.

  6. Dude

    Maar zij heeft wel de kleur uitgezocht. En het staat natuurlijk wel chic bij de tennisclub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑