Koffie met thee is minder lekker

punt en el

Kijk, dat iemand in het gat van het W.I.E. dingetje springt is logisch. En prima ook natuurlijk. Dus daar hebben ze nu Knock Knock voor bedacht, geloof ik.

Opzich prima, maar ik voel er eigenlijk weinig voor om nòg weer zo’n weg streepje log initiatief te steunen. Vind dat altijd van die laffe acties.

Net als startpagina. Leuk initiatief. Vooral voor de beginnende internetten, op de 1 of andere manier kennen die allemaal startpagina.

Binnen no time krijg je echter copyen als startpagina, startpunt, startkabel en weet ik ‘t wat niet meer. Zwak vind ik dat. Graantje meepikken vind ik dat.

Dus dat steun ik niet. Ik heb zojuist een knockknock account aangevraagd, hem hier neergezet, en heb 2 minuten later weer verwijderd. Ik doe er niet aan mee. Laat iemand anders maar een W.I.E. maken, dan doe ik weer mee.

Overigens vul ik wel gewoon mijn naam ik natuurlijk, zodat mensen die wèl een kock dinges hebben gewoon kunnen zien dat ik er ben. Zo ben ik dan ook wel weer.

9 Comments

  1. Sebje

    jij ouwe rebel ;)

  2. jurian

    of gewoon aan de W.I.P. natuurlijk…

  3. Rolandow

    Nee, niet rebel. Gewoon niet houden van graantje-mee-pikkers. En sowieso vind ik web-logs maar zo zo.

  4. Sebje

    Ik vind ILSE ook maar zo zo, zeker als ze een goed concept als W.I.E. binnen 24 uur de nek om weten te draaien…

    Dus als iemand het nou namaakt op het moment dat er het er is en werkt. Ok dan heb je gelijk vind ik, maar ik denk dat ze nu in het gat springen omdat WIE gewoon niet meer werkt. WIE dat dan ook moge zijn :D

  5. Rolandow

    Ik heb het ook niet over de WIE teller, ik heb het over de “punt.nl”, waar je weer een gratis weblog kunt starten.

    Door het steunen van knockknock, steun ik naar mijn idee ook “punt.nl”, en dát concept vind ik achterhaald. Gecopyeerd. Hoe je het noemen wilt.

  6. Kek

    Groot gelijk :) Gelukkig heb ik nooit WIE gehad, dus heb er maar wat opgejakkerd voor het idee … iedereen heeft het … zo ben ik dan weer wel :)

  7. CasaSpider

    Rolandow jij hebt natuurlijk ook een originele IBM pc.
    Je weet toch wel dat al die clone-bouwers alleen maar een graantje wilden meepikken… :-)

  8. Mark

    Mee eens. Alsof je het over de duvel hebt trouwens, vanmorgen had ik een mail van die W.I.E. mensen gehad. Misschien hebben ze je stukje wel gelezen ;)

  9. Rolandow

    @Casa: Nee, de clone bouwers bewijzen juist dat je bij een hoop merken alleen ook voor de naam betaalt.

    Uiteraard zijn er ook een hope slechte clonen inderdaad. Maar het idee is als bij de Seat en de VW: allebei dezelfde fabriek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑