Koffie met thee is minder lekker

Golfclub KVS

Deze week nog even werken, en dan begint het gedoe met kinderen weer: de Kindervakantiespelen.

Op woensdag gaan de kinderen een dagje naar huis. Tijd voor de leiding om een beetje uit te rusten, en nieuwe dingen te bedenken voor donderdag en vrijdag. En zelf een beetje te feesten, die dinsdagavond.

Nu gaan we met een groepje altijd effe het dorp in. Nouja, altijd, ik deed pas voor het eerste jaar mee natuurlijk, maar je komt dus wel meer verwilderde bosjesmensen tegen in Wieringerwerf, die woensdag.

Zo hadden Bas en Jonne afgelopen jaar een golfsetje gekocht. Bij de speelgoedwinkel. Met plastic balletjes, een putje, en golfclubs met plastice handvatten.

En daar ging het mis.

Plastic handvatten zijn namelijk niet bestand tegen het lompe gemep van ons. Het is niet een kwestie van mikken, het is een kwestie van die bal zo hard mogelijk raken. Vonden wij.

Met als gevolg dat het handvat brak, en de golfclub achter ons langs schoot, zo naar het pad waar voortdurend mensen heen en weer lopen. Levensgevaarlijk dus.

Minder gevaarlijk was het als het balletje weer eens in twee-en brak, maar ook dit is niet echt handig als je net in een superspannend potje Golf zit.

Gelukkig heeft collega Pim afgelopen week ècht gegolfd. En toen heeft hij ook twee stokken kapot geslagen (hoe je dát voor elkaar krijgt?). En dus kreeg hij weer een ander setje golfclubs van een andere collega, om zodoende wat stokken terug te kunnen geven.

Deze golfclubs waren echter wel èrg oud.

Prima voor ons dus. Als het goed is neemt Pim ze deze week mee, en kunnen wij dus lekker een echt potje golfen op de KVS.

Heb er nu al zin in.

3 Comments

  1. Sebje

    Zet nu meteen ff in de agenda dat ik mijn helm opzet woensdag :P

  2. frommel

    golfen. dus jij komt in een dikke mercedes met een blonde plastictietenstoot aan je arm en een dikke cubaan tussen je tanden naar het vondelpark? en dan de hele middag over je aandelen en je haitiaanse huishoudster wauwelen? vooroordelen? nee hoor.

  3. duije

    Goud oud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑