Koffie met thee is minder lekker

SM (2): 3 mensen in de rij?

Okay, ik moet toegeven, dit is eerder een frustratie van mijn vrouwtje. Hoewel ik die frustratie zou delen als ik ook elke dag in de AH stond. Dus vandaar dat ik hem toch maar even opnoteer, onder het mom van superweek.

De Albert Heijn dus, die hebben mooie grote border hangen, 3 mensen in de rij? openen wij er een kassa bij!

Stel nu dat je in 3 rijen staat, met elk 11 man in de rij. En dat gebeurt, echt waar. Heb het zelf gehoord. Dan heb je dus 33 mensen die staan te wachten.

Naar ik heb begrepen, wordt er dan keurig een kassa geopend. Echter, sta je nu nog steeds met 33/4 = 8,25 in de rij. Bloederig tafereel lijkt me dat overigens, als er 1 wachtend mens in stukken gehakt wordt om over de rijen te verdelen, maar dat terzijde.

En wat doet AH dan? Juist, niet nog een kassa erbij openen.

En dan gaan mensen zich irriteren. Terecht natuurlijk. Want wij consumenten nemen het voor elkaar op, in de strijd tegen de grote supermarktketens. Staat de meneer voor mij te zeuren, om wat dan ook, dan zeur ik een potje mee. Samen sta je sterk.

Kijk, ik snap wel dat het niet te doen is om de rijen niet langer te laten worden dan 3 personen. Want dat zou betekenen dat je een paar mensen aan personeel moet hebben, die op de reservebank zitten. Alleen voor als het druk wordt. En dat kost teveel natuurlijk. Want extra betalen voor ons slavinkie, da’s ook weer niet de bedoeling.

Dus, het is allemaal toch logisch! leg ik mijn lief dan uit. Tuurlijk is het logisch, maar hang dat bord daar dan niet neer! zegt ze dan.

En daar heeft ze gelijk in, wat mij betreft. Dus bij deze, Albert, haal die borden toch eens weg. Er komt toch niets van terecht!

Of, is het bij Uw AH soms beter?

1 Comment

  1. Sebje

    Het word steeds minder; die mensen in de rij :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑