Suffie komt met het idee om de hele week over supermarkt avonturen te schrijven. Da’s opzich een goed idee. Ik irriteer mij namelijk vrij vaak in de supermarkt.

Aan de andere kant zijn mijn bezoekjes vaan bijzonder kort. En sinds ik een vriendin heb, kom ik eigenlijk al helemáál niet meer in de supermarkt. Alleen in het weekend eigenlijk, als ik weer thuis ben.

Tot slot vind ik het ook wel een hele beperking, alleen over supermarkten schrijven. Dat zou U waarschijnlijk vervelen. En da’s dan ook weer flauw.

Dus, dacht ik, ik ga voor de compromis. Ik zal zoveel mogelijk proberen te schrijven over supermarkten. De hele dag zal ik denken aan supermarkten. Wat er beter kan, wat er in mijn ogen verkeerd gaat, en waarom ik er zo’n hekel aan heb.

Ik zal broeden op stukjes over de Deen, de Dekamarkt en de Albert Heijn. Oh, en de scraldi natuurlijk.

Maar de andere stukjes die in me opkomen zal ik U toch ook niet onthouden. Daarmee ben ik natuurlijk maar half deelnemer, en vandaar ook een half logo. Maar wellicht is dat logo helemaal niet op zijn plaats! Nouja, dan hoor ik dat vanzelf van dhr. Suffie.

Motivatie e.d. van deze actie leest U hier.

Ik ga even broeden.

(Trouwens, mocht U nog een eitje willen .. laat het me weten).