Koffie met thee is minder lekker

Levende printer

We hebben sinds kort een nieuwe printer. Een netwerkprinter. Dat wil eigen zeggen dat iedereen die hier op het netwerk zit, en de software installeert, gebruik kan maken van onze printer. Met fax.

Nu begint dat ding af en toe spontaan zichzelf te reinigen. Het is net een kat.

Maar elke keer als dat gebeurt, denk ik dat iemand (ik noem geen namen) een geintje met ons uithaalt, en iets gaat lopen printen op onze printer.

Zoiets heb ik namelijk eens op T.V. gezien. Bij kassa, of zoiets soortgelijks. Mensen die met een laptop in de auto opzoek gingen naar openstaande wireless netwerken. Ze vonden er een hele hoop. Ook eentje waarbij de printer gedeeld was.

Ze gaven een printopdracht naar die printer, met daarop een melding met de strekking dat ze domme sukkels waren, omdat iedereen zomaar allerlei bedrijfgegevens kon bemachtigen.

Nu hebben wij gelukkig geen draadloos netwerk, en gelukkig is er welgeteld één persoon handig genoeg om te begrijpen hoe je onze printer kunt misbruiken. Wat dat betreft is de grappenmaker snel gevonden.

Maargoed. Het is dus niks. Die gekke printer maakt zichzelf gewoon schoon. Er wordt helemaal niet geprint door een grappenmaker!

We hebben een printer die zelf op de kattebak gaat, zeg maar. Een hygienische printer, ja ja.

Cool huh?

1 Comment

  1. Rondie

    En wie mag die grappenmaker wel niet zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑