Koffie met thee is minder lekker

Staartje

Tssk.

Dat krijg je natuurlijk.

Dat mensen Murat als held gaan zien. Zijn voorbeeld gaan vormen. Ik zie ‘ze’ straks al een front vormen. Zelfmoord commando’s die het gemunt hebben op leraren, die zogenaamd discriminerend zijn.

Maarja, wanneer discrimineer je? Tegenwoordig is het al discriminatie als je een Turk te lang aankijkt. Of als je HE JIJ DAAR tegen een Marrokaan roept. Of als je bruin brood besteld terwijl er een neger naast je staat.

De buitenlanders die zich toch al niet erg op hun plek voelen, of gewoon op zoek zijn naar een reden om te gallen, zijn bij het minste geringste gediscrimineerd.

En dan mag je iemand doodschieten natuurlijk. Want discriminatie is verboden, en moet de kop worden ingedrukt! En daar zal front Murat wel even voor zorgen.

Tssk. Ik zeg terugsturen. Ga maar wat nuttigs doen in je eigen land, in plaats van dit land te willen verzieken. En dan heb ik het uiteraard niet over degene die hier gewoon hun ding doen en waar niemand last van heeft. Dus, wederom geen racisme hoor. Enkelt de mensen die geloven dat Murat gelijk had, in z’n recht stond, kunnen van mij oprotten. Ook de eventuele Nederlanders die daar zo over denken.

Dat zal ze leren.

2 Comments

  1. PluKKie

    Alles op een boot, en halverwege de trip de stop eruit halen. het is radicaal, i know..

  2. karin

    Amen! Met een grote A!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑