The day after :).

Six Flags is leuk! Helaas was het ontzettend druk, omdat er een of andere Halloween dinges was. Eigenlijk gewoon een publieks trekker. Praktisch houdt het in dat het park langer open is, waar het park eigenlijk helemaal niet voor gemaakt is.

Het ontbreekt de attracties dus aan licht, wat wel jammer is. Verder lopen er mensen verkleed. Mensen van het park zelf, en mensen die geschminckt (?) zijn, of maskers hebben gekocht.

Verder hadden ze gauw een spookkasteel ingericht, wat eigenlijk niet zo veel voorstelde. Het was wel apart omdat er gewoon mensen in speelde. Maar je stond dus in een minuut of 5 weer buiten, en daar wacht je dan wel 40 minuten op ofzo.

De superman was ontzettend gaaf, en de Robin Hood ook. Alleen jammer dat je er zo lang op moet wachten. Dat verpest eigenlijk best een hoop plezier. Je krijgt dan vanzelf dat je achteraf gaat afwegen of het het wachten wel waard was.

Bovendien is het erg gezellig om met iemand te gaan die je een hele tijd niet gezien of gesproken hebt. We hebben ons geen moment verveeld, en we hebben geen moment gehad waarop we elkaar niets hadden te vertellen. En da’s leuk. Da’s gezellig. Dat doen we niet nog eens, want dat zou duur zijn ofzoiets, maar een ander park, of wat dan ook, dat doen we zeker.