Als het goed is gaan we deze week dan eindelijk verhuizen. Jasper en ik hebben net nog eens een kijkje genomen om te kijken hoe het zit met de aansluitingen.

Het blijkt dat we er niet echt wijs uit kunnen worden waar alles heen loopt. Dus er moet gewoon even iemand worden ingehuurd om kabels te trekken. Dan verzorgen wij de aansluiting (patch kast, server) enzo wel.

Maargoed, ik dus wel precies aankomend weekend op vakantie, en ik weet dus niet of we dan al gaan verhuizen en hoe. Bovendien heeft niemand hier Linux kennis, dus ik zal wel zelf mijn linux routertje moeten verhuizen, of hij is gewoon 2 weken offline. Weg weblog.

Nou zal ik waarschijnlijk in die vakantie tijd toch weinig loggen, maargoed. Slecht begin eigenlijk. Stel je voor dat ik eindelijk wat vaste bezoekers trek, dan rennen ze nu gillend weg omdat ik er niet ben, ofzo.

Ik had in ieder geval voor gesteld om de linux server voor mijn vakantie vast te verhuizen, zodat ze straks gewoon kunnen inpluggen. Dan is dat vast geregeld en kunnen ze lekker verder internetten met linux ertussen, i.p.v. w2k.

We zien het wel.