Koffie met thee is minder lekker

Ik wil ook een slimme telefoon!

Laat ik dat ook eens proberen, dacht ik. Via twitter support vragen. Want die lange wachtrijen aan de telefoon voor de helpdeskmedewerkers zijn vast nog niet opgelost. Leer mij KPN kennen. Die lacht erom, zelfs als Youp er iets van zegt.

Misschien is de webcare nu wel in paniek. Mijn vraag was simpel: wanneer is mijn contract eigenlijk in gegaan? Ik had ergens op de Hi site gelezen dat ik dit zelf kon opzoeken, op de Mijn Hi site. Maar een pot goud aan het eind van een regenboog is makkelijker te vinden denk ik. Misschien is webcare nu wel druk aan het zoeken op Mijn Hi. Verdomd! Het staat er niet op!

Hebben ze gauw tegen afdeling development gezegd: hey, zet dat eens gauw op de site van die jongen! Anders is van ‘t Hek straks helemaal van de dam! En dat het dan eigenlijk helemaal niet zo simpel lijkt. Zijn ze mijn contract datum misschien wel kwijt. Of is de programmeur ziek, en niemand anders die ‘t weet. Afdeling development ook in paniek bij Hi. Wat een toestand!

Terwijl … ik wil ook gewoon een smart phone! Ik wil ook gewoon normaal kunnen twitteren en mijn mailtjes lezen. Dus niet 10 min. wachten tot een linkje zich opent op mijn telefoon. Nee gewoon hups, beetje snelheid erin.

Als mijn broer toch al een modernere telefoon heeft dan ik, terwijl hij toch echt besloot om te kappen met ICT, dan is het toch wel erg gesteld hè? Ik als man van de techniek loop gewoon hopeloos achter! Nee hoor, helemaal geen jaloezie verder.

Kan mij die deepthroath praktijken schelen, ik wil gewoon verlengen, en een beetje rap graag!

Hoe dan ook, het antwoord van WebCare laat wel op zich wachten. Misschien wachten de pakketjes nog op inspectie. Maar ik denk dat het gewoon blinde paniek is. Dus ik wacht nog even rustig af.

1 Comment

  1. Arjen

    Hahaha! Sja, je hebt wel een beetje gelijk! Qua telefoon loop je vreselijk achter! Lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑