Koffie met thee is minder lekker

AllSecur en de onafhankelijke premievergelijker

Jaja, tuurlijk, daar trappen wij consumenten wel in hoor, meneertje allsecur. Die onafhankelijke premie vergelijker. Die hebben jullie natuurlijk niet zelf laten ontwikkelen? En hoe kan het dat ASR bij jullie als vierde uit de bus komt, met een heel ander bedrag dan op Independer?

Welke van de twee is nu eigenlijk onafhankelijk? Independer.nl of premie.nl?

Independer.nl: ASR goedkoopst

Premie.nl: AllSecure goedkoopst

2 Comments

  1. Johan van den Neste

    Beste rolandow,

    Graag geven we antwoord op je vragen. De vergelijker hebben wij niet zelf ontwikkeld. Deze is ontwikkeld door premie.nl.

    Jouw reactie kunnen we ons goed voorstellen. Onze branche heeft nou níet bepaald een goed imago. Toen wij 3 jaar geleden begonnen hebben wij dat willen doorbreken en hebben we toen al een onafhankelijke vergelijker in onze site opgenomen. We maken er nu pas reclame mee.

    Met betrekking tot het premieverschil. Daar kunnen we niet veel aan doen. Zonder al te technisch te worden, maar om de premie te berekenen hebben we gegevens nodig zoals gewicht, aanschafprijs, type auto. Hiervoor worden databases gebruikt waar alle auto’s inzitten. Independer en premie.nl gebruiken verschillende databases waar niet altijd exact dezelfde gegevens over een auto zijn opgeslagen. Dit veroorzaakt de premieverschillen.

    Dat vinden wij jammer. Zouden liever zien dat iedereen dezelfde gegevens gebruikt.

    Mocht je meer willen weten over hoe Independer en premie.nl werken en waar ze geld mee verdienen, kijk dan op hun site. Daar staat dat goed uitgelegd.

    Met vriendelijke groet,

    Johan van den Neste
    Allsecur.nl

  2. Arjen

    Leuk, een reactie van Allsecur :). Maar hoe je het went of keert, er blijft een premie verschil. Je alleen orienteren via allsecur.nl geeft dus niet gegarandeerd de laagste premie. Lekker zelf zoeken dan maar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑