Koffie met thee is minder lekker

Weekendje weg

Omdat het van dat lekkere weer is dachten we, kom, we trekken er eens op uit! Nee hoor. Stond al maanden vast, zo niet jaren. Het jaarlijks terugkerende uitje met onze vrienden en vriendinnen van groep 6. Onze andere vrienden weten inmiddels door de verjaardagen en klusweekenden direct wie we bedoelen, de rest heeft waarschijnlijk geen idee. Ik weet ook niet precies waar die naam vandaan komt, maar het is in elk geval blijven hangen na een groepsreis die een aanal mensen samen hadden gedaan.

Niet alleen de groep is na dien wat uitgebreid, ook de accomodatie wordt steeds luxer. Kijk toch eens hoe lekker landelijk en groot! Kan Tom lekker banjeren. Loopt hij al dan? Nee, dat niet, maar ach, mocht hij het willen leren dit weekend, dan is die mogelijkheid er in elk geval.

Dit wordt dus ook mijn eerste avondje bier drinken sinds onze boef geboren is. Ik was er natuurlijk enorm goed in, vond ik zelf, maar nu vrees ik dat mijn kwaliteiten in deze verloren zijn gegaan. Mijke zet in op 2 bier, daarna lig ik onder tafel denkt ze, zelf zie ik het nog iets positiever en houd ik het op vier. Dus dat wordt lekker vroeg naar bed, of hopen dat de rest mij spoedig volgt, zodat het nog een doldwaze avond wordt vol slap geouwehoer. Gelukkig ben ik niet de enige kersverse vader, dus wellicht dat meer mensen met hetzelfde probleem kampen.

Hoe dan ook, we hebben er zin in! Tom gaat lekker mee om met al z’n ooms en tantes te spelen, die we voor het gemak maar even zo noemen geloof ik. Nu alleen vanmiddag de file’s nog even trotseren en dan kan het feest beginnen.

Tabee!

1 Comment

  1. Jurriaan

    Na hoeveel bier lag je nu onder de tafel? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑