Nadat de telefooncentrale van de AMC er vanmiddag een half uur uit lag, heb ik uiteindelijk de dokter te pakken gekregen en de uitslag gehoord. Ook aan de telefoon nam ze alle tijd, om één voor één af te strepen wat het allemaal niet was. Nu komt ie! dacht ik toen, maar nee, de lijst was op. Goed en slecht nieuws dus. Er is niks gevonden (goed), maar als de klachten aanhouden, is dat dus niet zo best.

Ik zal verder niet al te veel in detail treden, maar het lijkt wel wat beter te gaan. Het zou goed kunnen dat het gewoon een buikgriep o.i.d. was, daar schijn je wel een paar weken over te kunnen doen voordat dit verbetert. De bacterie heeft je lichaam dan wel al verlaten, maar je darm flora is nog in de war. Ingewikkeld bedrijfje hoor, die darmen.

Mijn bilharzia test was helaas mislukt, want ze was vergeten aan te geven dat hier ook op getest moest worden. Ze gaat nu kijken of er bloed opgestuurd kan worden, zodat ik hier in Hoorn opnieuw kan prikken, en anders moet ik maar even kijken of ik er nog voor naar Amsterdam wil. Niemand van onze groep is besmet geraakt, dus ik denk dat ik het dan wel prima vind. Het was gezellig hoor, maar deze dokter is er vrijdag toch voor het laatst.

Die eerste kennismaking blijft toch een drempel hè? ;-)