Koffie met thee is minder lekker

Huis update

Ja, dat is dus wel leuk, beetje nieuwe software op je website neerzetten, maar wat heeft dat nu voor nut als je nooit meer wat schrijft? Nouja, vandaar bij deze even een kleine huis update. Gisteren zijn we even langs gereden om te kijken. Het lijkt op te schieten, maar volgens mensen (de buren) die er verstand van hebben, kan het nog wel even duren. Bovendien hoorden we via diezelfde buren dat onze aannemer eigenlijk niet genoeg werknemers hebt. Ze hebben er een aantal ontslagen door de crisis, zodat de lopende projecten wat uitlopen. Opzich snap ik dat wel, da’s natuurlijk beter dan dat je eerder klaar bent, maar een hoop mensen op straat hebt staan.

Het goede nieuws is dat de trap erin zit. Dus we konden even naar boven om daar te gluren. Ik vind het er nog steeds allemaal erg klein uit zien, maar dat komt waarschijnlijk omdat het nog steeds niet af is. De tussenmuren zitten er nog niet in.

En vanaf de bovenste verdieping:

Lekkere grote ramen dus, alleen, die gaan eruit. Want hier komt onze enorme dakkapel. Dus, mocht er iemand nog een klapraam willen hebben, die zijn binnenkort waarschijnlijk te koop :-). Nouja, binnenkort, november, zal het dus pas worden.

1 Comment

  1. Jurriaan

    Binnen enkele maanden ben je aan het schilderen. Onvoorstelbaar, niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑