Koffie met thee is minder lekker

Oplossing voor het zout tekort

Als die Chinezen het kunnen, waarom kunnen wij dat dan niet? Ik bedoel: met de Olympische Spelen hadden ze toch wat van die vuurpijlen afgeschoten, om ervoor te zorgen dat het zekerteweten mooi weer zou blijven?

Waarom bedenken wij dan niet zoiets om ervoor te zorgen dat die sneeuwwolken naar de maan worden geschoten. Aanpakken bij de bron. Paar pijltjes erin, en weg met die sneeuw. Het eco systeem moet er natuurlijk niet al te veel onder lijden, dus laat het dan maar als regen naar beneden komen. Aangenaam temperatuurtje van 25 graden Celcius, zodat het niet direct opvriest als het neerkomt.

Scheelt een boel zout op de wegen. Scheelt ook een boel ongelukken, doden, schade aan auto's. De sneeuw wordt niet verdeeld over het hele land, zodat we niet in heel Nederland twee maanden zout hoeven te strooien. Dat moet haast wel tegen elkaar opwegen toch? Paar raketjes de lucht in, of heel Nederland zout laten uitrijden. En zo zijn er nog wel meer kosten te bedenken, zoals mensen die niet naar hun werk kunnen komen door dit weer.

Of was er soms nog iemand die deze weeromstandigheden nog steeds onder de noemen "sneeuwpret" schaart?

Nee? Mooi. Ik zeg: vuur!

1 Comment

  1. Dude

    Heyhey, ik wel hoor! Ik vind het prachtig. En die schade’s enzow, die komen niet door de sneeuw of gladheid. Die komen gewoon omdat men denkt dat waarschuwingen niet voor hun gelden. En dat je met een auto met ESP, Tractioncontrol, ABS en dat soort electronica-shit wel veilig met 120 kunt inhalen. Maar ze vergeten dat dit soort dingen alleen werken als niet alle aangedreven wielen slippen. Daar komt bij dat je je rijstijl en dus ook je rijtijd moet aanpassen. En niet op de zelfde tijd(die 9 van de 10 x) al te krap is, van huis af moet gaan.
    Moet ik nog even doorgaan of snapt Nederland het nu eens?
    Dus pijlen met oud en nieuw en daaromheen gewoon een halve meter sneeuw. Heerlijk!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑