Koffie met thee is minder lekker

Hoornsoap

Toen Giel bij de wereld draait door een cd van Tim Knol omhoog hield riep ik verrukt: HEY DIE KOMT UIT HOORN! Cool!!! En hoewel Tim natuurlijk geen flauw idee heb wie ik ben, ik heb hèm wel eens gezien tijdens het uitgaan.

Zodoende was ik zojuist naarstig op zoek naar de CD. Waar kon ik die kopen? Want okay, voor beginnende muzikanten uit mijn omgeving wil ik best een uitzondering maken en weer eens een cd kopen. Maar helaas, de CD laat nog even op zich wachten. En de presentatie in Paradiso is ook al uitverkocht. Jammer de bammer, daar had ik best bij willen zijn.

En toen ik zo door de website van Tim zat te browsen dacht ik: zet die jongen toch maar even Hoorn op de kaart! En automatisch moest ik aan dat vissersdorpje even verderop denken. En ik dacht: als wij in Hoorn nou bands als Johan en Tim Knol hebben, dan mogen die jongens in Volendam al die Jannen en Nick en Simon's lekker houden.

Volendam, eat your heart out ;-)

Kan die vreselijke palingsoap hopelijk ook binnenkort van de buis.

1 Comment

  1. MacVato

    Ah leuk nog een Tim Knol fan. Heb hem gezien bij het afscheidsconcert van Johan in Manifesto en ik moet eerlijk zeggen dat Tim meer indruk maakte dan Johan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑