Koffie met thee is minder lekker

Moblog werkt maar half :-(

Hmmmm, da's jammer. Zit ik helemaal verhalen naar dit log te schrijven, zodat ik jullie "live" kan updaten, en dan komen die verhalen er dus helemaal niet meer onder te staan :-(. Jammer hoor. En hij neemt ook de tijd van verzenden helemaal niet over.

Ga ik eens op mijn gemak naar kijken als ik weer in Nederland ben.

Bali was erg relaxt. Een hoop foto's gemaakt, en in razend tempo over het eiland gecrossed. Mijn eerste massage gehad, en ik geloof misschien ook wel mijn eerste serenade. Soweiso voor het eerst op het strand gegeten.

Nouja… het is nu al laat, maar wilde nog even een mailtje beantwoorden. Op de echte verhalen zult u dus nog even moeten wachten :-)

2 Comments

  1. Jurriaan

    Ik begreep de Rolandow = Sukkel al niet. Maar de uitleg stond er waarschijnlijk onder?

  2. Rolandow

    Ja, dus die heb ik nu in de comments gezet :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑