Koffie met thee is minder lekker

Weekendje Beerzel

Vlinder

Dit weekend weer naar België gereden, om daar mijn broer te helpen met het slopen van zijn huizen. Nadat we een put, en een vloer, hadden weggejekkerd, waren de spiertjes uitgeput, en was de klusdag ten einde. De dag erop zijn we, voordat we weer terug reden, nog even langs drie tuinen geweest. Het was open siertuinendag in de streek. Op een kaartje stonden de tuinen die open gesteld waren voor publiek, en hier kon je dan langs om eens een kijkje te nemen.

De vlindertuin was een mooie gelegenheid om de prestaties van mijn nieuwe telefoon eens te testen. Het blijft een telefooncamera natuurlijk, maar opzich ben ik niet ontevreden over het resultaat.

Klik op "lees verder" voor de overige foto's.

Vlinder

Sprinkhaan

Dikke vette vieze spin

Mijke met een uil

Het kraampje met uilen vonden we achteraf eigenlijk best wel zielig. Gelukkig zagen de uilen er wel verzorgd uit. Maar het blijft toch altijd een beetje een dubbel gevoel, dat die beesten gevangen gehouden worden voor ons vermaak. Hoe is dat anders dan een aap of een beer gevangen houden? Dat doen we toch ook niet meer?

2 Comments

  1. Jurriaan

    Bedankt voor alle hulp!

    Foto’s zijn goed gelukt!

  2. Dude

    Het lijkt idd zielig voor die vogels. Aan een paaltje met een touwtje. Gelukkig is dat alleen maar op zo’n dag en zitten ze thuis in een grote kooi (hoop ik) Wel imposant zo’n sneeuwuiltje op je hand en best wel eng als ie op je af komt vliegen. Heeft Maaike ook eens mogen meemaken.
    Wel hele mooie foto’s btw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑