Koffie met thee is minder lekker

Carnaval 2009

Rolandow op trommel van Joeri

Zie hier, rolandow op de trommel van grote vriend Joeri. Watsgeburt? Welnu, Rolandow is nog steeds nie doorgebroken nie, maar het harnas van zijn percussie instrument wel. Dus ging ik zonder instrument (maar met stokken) op weg naar de kroeg, in de hoop dat iemand z'n trommel wel even zou uitlenen.

En gelukkig, dat gebeurde dus ook (thanks Joeri!).

Verdere dingen die het vertellen waard zijn: een glas cola in m'n nek van een ober. Duizend maal sorry, maarja, wat wil je nou? Dat ik zeg dat ik het OK vind? Tsss.

Verder waren we in Weert op wedstrijd, alwaar we het programma volgens mij niet helemaal begrepen. Dus nadat we na ons daverende optreden een half uur hadden gewacht, doken we het dichtstbijzijnde café in om een toetje te bloazen. We waren net een paar minuten bezig toen bleek dat we op het podium verwacht werden. Prijsuitreiking. Nou, daar kwamen we zo snel mogelijk naartoe (nadat we het nummer hadden uitgespeeld), maar toen was alles al voorbij. Te laat voor de prijs dus. Jammer de bammer, volgend jaar beter.

En voor de rest, ach, je had er bij moeten zijn. Da's vaak zo met die dingen!

Maargoed, wat ik vertellen wou, klik hierrrrrrr voor het carnavalsalbum. Inclusief raadjeplaatje foto's, en 18+ materiaal.

3 Comments

  1. Groentje

    Je staat er lekker op hoor schuimpie.

  2. Dude

    Ik heb weer heimwee.
    Btw, nieuwe bank in Gulpen?
    Btw 2, Dat verhaal over die prijsuitreiking komt mij toch enigzins bekent voor.

  3. Rolandow

    @Dude: Ja! De meeste banken in Gulpen zijn vervangen. Dus alleen de mensen die nog niet zo lang meedoen ploffen nog keihard neer op zo’n bank (hoi Roy).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑