Koffie met thee is minder lekker

Taakstraf

Afgelopen weekend heb ik mijn taakstraf wegens lopen onder invloed mogen volbrengen. Gelukkig was ik niet alleen, maar liepen er nog een stuk of 15 idioten het bos onveilig te maken.

Gelukkig voor ons en de omgeving waren er niet al te veel mensen in het bos te vinden. Een paar mountainbikers, en een paar wandelaars die er plotseling flink de pas in hadden toen ze ons zagen.

Kreten als "aufstellen!" en "op je eigen lijn blijven!" en onze aangepaste kleding hebben vast ook niet erg veel vertrouwen gewekt bij de gemiddelde bosbezoeker.

Meest bijzondere vondsten: een tuinstoelen set, een flinke band van een platte kar, en een verzameling pasjes die eigenlijk in een portemonnee thuishoren.

Overigens word je na een tijdje best handig met de grijpstokjes. Moeiteloos gooiden we de gevonden tennisballtjes naar elkaar over, ondertussen de takken op de grond automatisch ontwijkend. Het is dat de dag al op was toen we klaar waren, anders hadden we best een potje grijpstok-softbal kunnen doen.

Dus, dat was weer een gezellig weekendje weg, zoals u ziet. Meer van dit moois vindt u hierrrrrrr bij boself Chiel, die ook mee was.

2 Comments

  1. Dude

    En ook de veiligheid werd weer niet over het hoofd gezien getuige de veiligheidsbril ;-)

  2. Duije

    Pas op, een zoetje achter je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑