Koffie met thee is minder lekker

Chillen chillen chillen in de Ardennen

Nog een paar uurtjes, en dan is het vakantie. Dan ga ik thuis al m'n rommel bij elkaar zoeken, en ga ik de achterlijk grote Jamo boxen die ik speciaal voor deze gelegenheid heb aangeschaft klaarzetten.

Jamo D155

Morgen reizen we dan naar onze zuiderburen, om daar met een man of 18 (geloof ik) een oud hotel te betrekken. We hebben twee vaten Juplier, dat moet voldoende zijn voor de eerste avond, waarbij iedereen meestal gelijk helemaal los gaat.

De zaterdag zal daardoor wel een stukje tammer zijn, maar langzaam zal de avond op gang komen, met een hapje en een spelletje.

Anders dan voorgaande jaren, hebben we nu een hele week geboekt in plaats van een lang weekend. Dat heeft zo z'n voordelen. We kunnen nu de laatste dagen langzaam afbouwen, en de alocohol langzaam laten afbreken.

Misschien nog even een rondje motorrijden met Mo. De brommerspullen gaan in elk geval mee. Zal wel weer eens tijd worden!

Dus. Het is even (nog?) stil(ler?) hier, wellicht dat ik af en toe een moblogje kan maken. Hmm, dat zal ik dan wel eerst even moeten testen natuurlijk.

Tsjuus! 

4 Comments

  1. MacVato

    Ola Collega, doe je goed, even een weekendje de hoger gelegen gebieden opzoeken om de aanstaande storm te overleven. Het was leuk je gekend te hebben een een fijn “blub blub” toegewenst vanuit west-friesland in zee

  2. MacVato

    weekendje moet weekje zijn maar dat kan de feeststemming vast niet drukken

  3. Sassie

    heeey! Waar blijft je after the party tekst? En foto’s?

  4. Rolandow

    Daar moet ik nog even op broeden. Eerst weer even aclimatiseren :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑