Koffie met thee is minder lekker

Druk weekendje

Zo, dat was me het weekendje wel weer. Effectief time management, noem ik dat. Aangezien Mijke tegenwoordig veel weekenden werkt (comes with the job), hebben we ineens minder weekenden om feestjes te bezoeken en andere uitstapjes te maken. Dus gaan we combineren.

Vrijdag was er een poker tournooi in Hauwert. Dit was mijn eerste echte grote tournooi (46 man), en dat was dus best spannend, vond ik. Het werd een lange strijd, waarbij ik ben een vrij lage stack aan de finale tafel kwam. Uiteindelijk heb ik het nog weten te schoppen tot een derde prijs. Niet slecht voor een eerste keer, vond ik zelf! Ben je dus wel mooi van half tien tot een uur of half twee zoet.

De volgende dag stond de Kamasutra beurs op de planning. Jur en ik hebben wel eens wat internet dingetjes gedaan voor PrivateDog. Dus toen we met de kermis hoorde dat hij zou poseren op de kamasutra beurs, sloegen wij meteen toe, en eisten als het ware twee vrijkaartjes op. Uiteindelijk bleek dat nog te lukken ook, en dus zaten wij zaterdagmiddag in de trein naar Utrecht, zonder dat we wisten wat we ervan verwachten moesten. Niemand in onze omgeving was er ooit geweest. Spannend!

Op de beurs leken redelijk normale mensen te lopen. Tuurlijk, de creeps waren er ook. En wat ik vooral gek vond, was dat er behoorlijk wat mensen rondliepen die geen moeite hadden om zichzelf bloot te geven. Zo stond er een vrouw op het podium, dat zichzelf liet bewerken met een mes (nouja, geen bloed hoor!). En even later hing er een vrouw in de touwen, op datzelfde podium. Kennelijk was dat de SM hoek.

Op een hoofd podium waren de professionele strippers te vinden. Zowel vrouwelijk als mannelijk, maar toen de mannen kwamen offerde we ons plekje graag op, zodat de vrouwelijke bezoeker ook een kans kreeg om wat te zien.

Bij de Foxy stand konden mensen zich in gewaagde poses laten fotograferen. Ik heb me er zeer over verbaasd dat mensen gewoon in de rij stonden om foto's te laten maken. En dat terwijl het beurs publiek toe staat te kijken, hoe het meisje zich over de legerjeep drappeert en laat fotograferen. Jammer genoeg mocht je als bezoeker geen foto's maken. Dit gebeurde ook bijna niet, dus ik heb me er ook maar niet aan gewaagd. Tot slot zijn we nog een doolhof in geweest, waarbij een bordje hing met een tekst zoiets als: "Als er in het doolhof iets gebeurt, is het niet onze verantwoording. Als er in het doolhof niets gebeurt, is het ook niet onze verantwoording". Pas toen we binnen waren viel bij mij het kwartje. Het was de bedoeling dat de bezoekers van het doolhof vieze spelletjes met elkaar gingen spelen, en dát was dan het amusement voor de andere doolhof bezoekers.

Toen we een man in een leer pakje, met een opening in zijn broek signaleerde, wilde ik zo snel mogelijk uit het doolhof. Dit bleek echter nog niet zo gemakkelijk.

Nou goed, na dik twee uur hadden we het wel gezien op de beurs. Jur ging weer naar Hoorn, en ik wachtte op Mijke die me kwam ophalen met de auto, want we gingen verder naar Den Bosch. Weer even bij de puppies kijken. Ze waren een stukje groter, maar nog steeds even lief. Wederom wilden we er wel een, of twee, mee naar huis nemen. 's Avonds lekker biertjes gedronken, en de volgende dag nog even uit wandelen met Nina, een hond uit het asiel. Ook lief.

Floortje en Yara

Dus, mocht U nog een hond of kat willen, jong of oud, kijk eerst eens in het asiel. Ik wist niet dat er zoveel lieve dieren in het asiel te vinden waren! En ze krijgen allemaal een APK keuring, dus wat dat betreft zit het ook wel snor.

Nina

Na het wandelen gingen we richting huis, omdat we 's avonds weer een etentje hadden, ter ere van Femke. Want Femke moet binnenkort weer naar het ziekenhuis, dus wilden we haar nog even een hart onder de riem steken. Het werd weer erg gezellig.

Femke

Op de terugweg naar huis prezen we onszelf met alle lieve vrienden en vriendinnen die we hebben, en dat we het er toch maar mooi druk mee hebben.

Op naar 't volgende weekend.

3 Comments

  1. Groentje

    Wat hebben we het toch goed.

  2. Private Dog

    haha… ik zie je staan daar in dat doolhof, met Jur… met die ‘zwakzinnige’ die daar de hele dag rondliep met zijn al dan niet s****e p****l uit zijn broek….en dan pas snappen wat de bedoeling is, en er dan niet uitkomen. Mooi man! Zouden ze hier ook wat vaker moeten doen! Volgende keer weer?

  3. jurian

    Haha,

    klinkt goed Rene :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑