Koffie met thee is minder lekker

Wat zegt U?

In navolging van een paar vrienden, ben ik ook maar eens op speurtocht gegaan naar wat muziekoordopjes. Dit keer niet waar muziek uit komt, maar juist wat muziek een beetje dempt. Want al die muziek in je oren, dat gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Nu vind ik het normaal gesproken wel prettig juist, beetje knalharde muziek, maar ach, laat ik eens kijken of het bij een toontje minder ook nog prettig is?

En dus heb ik samen met een collega een setje Alpine besteld. Dit merk kon ik al uit mijn motor-periode, maar die motordopjes waren echt te ranzig voor worden geworden. Dus die liggen nu te smeulen op de vuilverbranding. Maar wel prettig spul. Handig meeneem hoesje eromheen, en een plastic buisje om die dopjes goed je gehoorgang in de kunnen wurmen.

Alpine Music Safe III

Ik hoop wel dat ze een beetje snel in m'n brievenbus vallen, want volgende week moet ik al naar Obsession. Dè ultieme test natuurlijk. 

4 Comments

  1. Duije

    Ik heb ze ook gehad ja, goeie dingen! Alleen als je ze (bijvoorbeeld op een festival) regelmatig in en uit doet wil het wel eens pijnlijk worden. Daarom heb ik op een gegeven moment besloten op maat gemaakte doppen aan te schaffen, maar die ben ik nu kwijt..;-(

  2. katrien

    Je vraagt je toch af waarom ze, na al de krantenartikels en waarschuwingen van wetenschappers in de media, niet gewoon de muziek wat stiller zetten op festivals en in discotheken. Ik vind het gewoon onbegrijpelijk.

  3. Rolandow

    Waarschijnlijk valt de schade wel te overzien als je er niet al te vaak heen gaat? En eerlijk is eerlijk, het heeft met een wat hoger volume wel een stuk meer impact dan wanneer je je oren moet spitsen om alle klanken goed te kunnen horen.

    Bovendien heb je natuurlijk een hoop geroesemoes van het publiek dat je moet overstemmen.

  4. Roosje

    Hey Neefie,

    Die dingen had ik afgelopen vrijdag ook wel kunnen gebruiken toen ik bij de Amsterdam Admirals was in de Arena!!! Wát een $%$#*$&# herrie zeg!!! Toch iets heeel anders dan’n voetbal wedstrijd ;-)

    Hoest’ie verder??? Zit ff ‘veldwerk’ te doen om te kijken hoe m’n website (rosien.nl) eruit moet komen te zien, dus dacht: bij wie kan ik nou beter even spieken hoe die z’n website heeft ge-organiseerd dan m’n eigen echte-nep-neef!! Zie bovendien meteen een foto in de linkerbalk waar wij met z’n tweeën op staan… Wie heeft jou autorisatie gegeven om zo maar mijn hoofd op je website te plaatsten???!!! ;-)

    Ben ondertussen eindelijk ‘echt’ aan het werk: niet getreurd ik ben niet weg bij Heineken: heb een prachtige baan gekregen bij Heineken op de pers afdeling: dus moet contact onderhouden met journalisten enzo…totaal niets met antropologie te maken (mijn laatste studie) maar wel heel erg leuk!!!

    Veel liefs,

    Roos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑