Koffie met thee is minder lekker

Bosweekend

We keken eens naar buiten, en dachten: ideaal weekendje om te gaan kamperen. Lekker in de buitenlucht. Gezonde dingen doen.

Zo ging het dus niet.

We waren opgegeven voor het bosweekend van de kindervakantiespelen. Want we mogen dan wel een paar honderd kinderen in het bos laten banjeren, er moet wel wat tegen overstaan. Dus worden er bosweekenden georganiseerd waarbij we wat gaan klussen en onderhoud gaan plegen. En trouwens, het is nog gezellig ook.

En zo stond ik dus zaterdag zo'n beetje de hele dag met een schep in m'n klauwen. Scheppen en scheppen en nog eens scheppen.

Bassie aan het 'werk'

En zo gingen we dus nog even door. Dat die gast in het rode tuinbroekkie er zo vaak op staat is me een raadsel, want die heeft voornamelijk het record zo-lang-mogelijk-schephangen gebroken. Terwijl het oude record toch al op zijn naam stond.

Maargoed. Het zijn de enige foto's die ik, momenteel, heb. Ik weet eigenlijk niet wat er met de normale camera gemaakt is, want daar heb ik me dit keer niet erg mee bemoeid. Die foto's bewaar ik dus wel voor een volgende keer.

2 Comments

  1. Duije

    Op de tweede foto is het net alsof hij aan het werk is; pure show, het enige wat hij deed was losse grond vooruit schuiven.. Rond rijden met een lege kruiwagen kon hij trouwens ook goed:-)

  2. Leintje

    Dat deed ie zo met zijn eigen verbouwing. Toen deed ie ook nog als of er iets met zijn elleboog aan de hand was….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑