Koffie met thee is minder lekker

Goedemorgen

Vanuit de lift liep ik, zoals elke morgen, eigenlijk direct door de keuken in, onderweg een Goedemorgen! roepend tegen iedereen die zich aangesproken voelt. Bij het openen van het kastje met bekers was ik me aan het bedenken of ik koffie of thee zou nemen. Thee zou beter zijn, deze ochtend. Licht verteerbaar.

Ik besloot dus een hoge beker te pakken, en pakte er een schoteltje bij om het theezakje op te leggen. Voor een eventueel tweede kop thee.

Kijkend naar de verschillende theesoorten, plaatste ik mijn kopje onder het koffie automaat. Er zit ook een warm water kraantje op, maar automatisch plaatste ik mijn beker onder de koffie toevoer, gevolgt door *BLIEP*. Eén grote koffie, en dat ging in één beweging.

Toen het apparaat geluid begon te maken die verdacht veel op koffiegeluiden leken, besefte ik me wat er gebeurt was. Teleurgesteld keek ik naar m'n South Fruits thee (kennelijk hebben wij de internationale versies) die ik had gekozen, en mijn schoteltje. Langzaam drong het tot me door. Het zakje thee ging terug, en ook het schoteltje ging weer bij de anderen liggen.

Vandaag slaap ik nog even uit. Maar dan wel met mijn ogen open.

1 Comment

  1. karin

    En werken ho maar neem ik aan? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑