Vrijdag reizen we af naar het verre zuiden, met de mannen uit Hauwert. Er zijn daar twee huisjes afgehuurd bij Landall greenparks, en het zal me niks verbazen als er weer weddenschapen lopen in het dorp over hoe lang het zal duren voordat we moeten vertrekken.

Maandag heb ik nog even geinformeerd naar de laatste stand van zaken, maar ik hoefde me geen zorgen te maken. Dat is alles wat ik te horen kreeg van Hans. Gelukkig wist Rob me te vertellen dat er een busje meeging, met daarin een koelbox waar 10 kratten bier in kunnen. En dat die 10 kratten bier nu staan voor te koelen bij een boer, in een grote koelcel.

Dat zijn nog eens geruststellende berichten. Voor de muziek had ik al gauw geroepen dat ik nog wel een versterker en boxen heb liggen. Echter, die versterker doet het soms niet. Soms ook wel, en als je hem dan niet uit zet, blijft hij het meestal ook doen. Op mijn afgelopen verjaardagsfeestje klapte hij er zo maar uit, aan het eind van de avond, en werd het stil.

Dus toen ik eenmaal goed en wel thuis was, bedacht ik me dat ik deze versterker eigenlijk niet mee kan nemen. Stel je voor dat hij er weer mee stopt, en met geen mogelijkheid dienst meer wil doen. Marktplaats speuren dus. En zo komt het dat ik een knappe Pioneer versterker op de kop heb getikt.

Vandaag even mijn oude boxen ophalen, en kijken of er nog wat geluid uit komt. De dvd speler dient ook als muziek speler, en als ik nou de scart kabel mee neem, kunnen we nog film kijken ook.

Kortom: ik heb er zin an. En ben straks even een paar dagen weg dus.

Verder valt er nog wel wat auto-nieuws te melden, maar nu nog even niet. Die houden jullie te goed :-).