Koffie met thee is minder lekker

Koffie koppen

Koffie koppen

Zie hier het resultaat na 1 dag koffie drinken. Kunt U zich voorstellen wat er gebeurt als onze Poolse bruid op vakantie is, en dus niet kan komen schoonmaken?

Dat gebeurde ons dus de twee weken voor deze week. Ontspannen zit je aan de lunch, totdat je ineens hoort dat de Poolse bruid niet komt. Lichte paniek.

De rest van de week werd langzamerhand steeds chaotischer. Prullebakken puilden uit, de voorraad kopjes raakte op, en je kon bijna de keuken niet meer uit zonder je voetzolen te verliezen. Vastgeplakt.

De tweede week moesten we noodgedwongen verkassen, en iedereen z'n broodje achter de computer opeten. De keuken was inmiddels onbegaanbaar terrein geworden. Koffie halen ging nog nèt, zolang je je voeten maar bleef bewegen. Vooral niet stil blijven staan.

Gelukkig is ze weer terug, ons schoonmaak wonder. Vanmiddag komt ze weer, en weten wij dat het tijd is om een aanslag te plegen op de beertender. We worden van onze werkplek verjaagd voor het broodnodige onderhoud. En tussen al dat schoonmaken door, drinkt ze gezellig een biertje mee.

En vanochtend? Vanochtend waren er gelukkig nog genoeg schone kopjes.

2 Comments

  1. Anonymous

    …….en weten wij dat het tijd is om een aanslag te plegen op de beertender.
    Dan ben je toch hopelijk wel met de fiets hè.

    ( Sorry, ik kan het niet laten )

  2. Rolandow

    Uiteraard ben ik dan met de fiets. Sowieso probeer ik zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑