Koffie met thee is minder lekker

Nachtspelletje koehandel

Als ik om uiterlijk om 4 uur naar bed ga, komt het helemaal goed, vertelde ik mijn collega toen het bier uur was op de vrijdagmiddag, op kantoor. De volgende dag, zaterdag, zou ik om 9:00 in de auto zitten richting Zeeland, op bezoek bij Mijke haar vader en famillie.

En inderdaad, als ik me daar aan had gehouden, was er niets aan de hand. Maar ik kwam allemaal oude bekenden tegen, die ik een tijd niet gezien had. En later weer eens na lange tijd naar de happy hour in ‘t Kroegie. En sja, als het dan toch zo’n gezellige avond is, dan kun je er maar net zo goed alles uithalen wat erin zit.

Dus ik eindigde nog eventjes in Swaf. En daar liet Nico zien welke spellen hij nieuw had gekocht. Bleek koehandel ook bij te zitten, dus al gauw werden de kaarten geschud en de eerste boden gedaan. 50 voor een gans, de eerste ronde, tssk. Jeroen en Jurian spelen het spel wel even anders dan ik gewend was.

Dus uiteindelijk verloor ik weer natuurlijk, as usual. En dat het inmiddels al een paar uur later was dan 4 uur, dat was me ook even ontgaan. Bij thuiskomst moest ik de was nog even opvouwen, en had ik nog net tijd om 2 uurtjes onder de wol te kruipen.

De wekker had ik nooit gehoord natuurlijk, en dus werd ik wakker gebeld. Gelukkig had mijn “zwager” zich ook verslapen, dus dat kwam me goed uit. Ik had nog even tijd om mezelf op te frissen en wat kleding in een tas te gooien.

Eenmaal in Zeeland aangekomen bleek dat kleding ook het enige was. De toilettas lag nog in de badkamer, en mijn portomonaie moest ook nog ergens in Hoorn rond zwerven.

Een wandeling in de stad doet een mens goed. En een bad ook. Wat een luxe! In het volgende huis toch ook maar zo’n ding zien te krijgen.

Daarna werd er uitgebreid gekookt door m’n lief en haar vader, en was het smikkelen en smullen. Mijke haar vader is een groot liefhebber van speciale biertjes, en ik gelukkig ook. Dus inmiddels ging het weer een stuk beter, en had ik de zaterdag overleefd.

Zondag op tijd weer naar huis, wat bijslapen, en dat was dan alweer het eind van het weekend.

En wat heeft U dit weekend gedaan? :-)

1 Comment

  1. Dude

    En wat heeft U dit weekend gedaan? :-)

    Eeuuh …… gezorgt dat jij misschien straks een chocoladeletter in je schoentje vind, want Sinterklaas moest even muziekaal onthaald worden.
    En geklust natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑