Koffie met thee is minder lekker

D’oh!

Yorin heeft alweer een tijdje een nieuw spelletje op de televisie: de Farm. Een groepje hopeloze figuren moeten een boerderij in Zuid-Africa zien te managen.

Elke week is er 1 de leider, of lijder, en ze krijgen een opdracht. Bouw een kippenhok, bouw een koeienhok, bouw een stijger. En als dat dan lukt, dan krijgen ze meestal dieren, die ze kunnen gebruiken en/of opeten.

Natuurlijk moet er elke week ook een speler vertrekken. Het is immers een aftreksel van Expeditie Robinsin, dus dat hoort er nu eenmaal bij. De farmleider van die week kiest de eerste duellist. Die duellist mag vervolgens zelf kiezen tegen wie hij strijdt.

Nu hadden ze als spelletje het volgende bedacht. Ze knopen twee mensen aan elkaar door middel van een hele grote riem om hun middel. Vervolgens maken ze ook de handen aan elkaar vast, door middel van een soort polsband.

Aan die polsband zit bij iedere duellist een ring. Die ring moeten ze aan een een haakje zien te krijgen die aan een paal hangt. Ze hebben ieder een eigen paal, dus je moet ook nog de goede paal kiezen. Hoe spannend!

Het startsein wordt gegeven, en iedereen kan op z’n klompen aanvoelen dat het een dom spel is, gedoemd te mislukken. En wat gebeurt er? Er flikkert er eentje omver.

Omdat ze aan elkaar vast zitten, knalt de ander er met volle vaart bovenop. Degene die onderop terecht komt knalt met z’n koppie tegen de grond en is even een paar seconde buiten westen. Hij zag sterretjes, en toen hij wakker werd kon hij even de gezichten niet herkennen.

Goh, leuk spelletje jongens. Doe je effe mee aan een televisieprogramma, loop je straks de rest van je leven met koppijn. Stond daar ook iets over in het contract? Betaalt Yorin nu de rest van zijn leven de uitkering die hij wellicht nodig heeft?

De plaatselijke dokter vond de klachten van het slachtoffer ernstig genoeg om hem niet langer mee te laten doen aan het spel. Hij had de proef verloren, zonder dat zijn tegenstander de opdracht voltooid had.

Wat een ongelovelijk domme mensen zitten er toch op de redactie bij de commerciëlen. Over lijken gaan ze. Eerst al bij de probleemwijken, en nu ook bij spelletjes. Entertainment. Laat de mensen de gekste dingen doen, er zit altijd wel iemand tussen die mee doet.

Mensen. De circusdieren van 2005. Ring door de neus, touwtje er aan, en gaan. Beetje door vuur springen, en netjes op tonnetjes zitten.

Wat mij betreft gaan we weer terug naar alleen nederland 1, 2 en 3.

Villa achterwerk is de bom. Van Rossum en van Oorschot. Geniaal.

1 Comment

  1. Dude

    Man bijt hond……top amusement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑