Veel collega’s kunnen System of a Down niet zo goed waarderen denk ik. Te ruig, te onrustig, ik weet ‘t niet. Maar nu dat de meeste collega’s naar huis zijn (we zijn met z’n twee-en, zielig hè?) kan ik mooi die nieuwe cd eens even beluisteren.

Verder zag ik zojuist bij de blogcamp info sait, dat Elger over podcasten komt praten. Voor het geval ik dit monoloog mis: wie gebruikt het? En is het nou ECHT interessant?

Wat mij leuk lijkt, zowel om te gebruiken als om te maken, is om gewoon even een nieuwsflits van een kwartier te maken. Elke dag. Maak je die ‘s avonds, om een uur of elf ofzo, en dan kunnen mensen dat de volgende ochtend op weg naar ‘t werk beluisteren.

En dat je daar dan de laatste nieuwtjes uit weblogland in zet ofzo. Weet je wel. Lijkt me leuk. Blijf je een beetje op de hoogte, terwijl je gewoon op de fiets naar je werk zit. Stuk makkelijker dan zelf al die weblogs af te struinen naar informatie.

Ik denk dat het best potentie heeft.

Maar elke dag. Jeetje, dat is nog best vaak! Elke dag een nieuwe podcast. Wat een werk moet dat zijn.

Daarom zet ik het hier maar even neer. Zodat er iemand anders wegloopt met dit idee. En dat die dan zegt: maar hey, dat staat hier en hier toch al!

Nouja.

Eigenlijk zet ik het hier ook neer omdat het mooi weer was. En ik even een paar minuten wat anders wilde doen dan PHP coden.

Ga ik daar nu weer mee verder.

Wie kan even zeggen welke podcast echt kicke de bom is, die ZO de moeite waard is, dat ik me moet gaan verdiepen in dat hele podcast gebeuren. Nou? Zeg dan?

Ben benieuwd.