Koffie met thee is minder lekker

Low pricing


Ik ben er natuurlijk weer ingetuind.

De reclame op tv: everyday low pricing. Goed concept, dacht ik elke keer dat ik de reclame zag. Hoeveel mensen zouden er nou werkelijk moeite doen om terug te gaan met hun product, om het verschil op te eisen.

En hoeveel kost het BBC nou? Je krijgt het verschil, plus 25% daarvan (25% van het verschil kan nooit veel zijn), terug.

Maargoed, Mijke liep toevallig in Wijchen (da’s heel ver weg) en kwam daar een product tegen wat wij gisteren voor 6 euro meer bij de BCC hadden gekocht. Ah! Low pricing, wij gaan dat verschil eens even terug krijgen, al was het maar om het principe.

Dus ik ga naar de website van het oplichtings-keten, en klik daar op bovenstaand logo.

Wat blijkt? BCC geeft die garantie alleen in vergelijking met winkels waar ze vriendjes mee zijn. Dus dat Ben van Dijk in Wijchen iets goedkopers heeft telt lekker niet, want Ben mag niet meedoen.

Sja, en zo kan ik het ook natuurlijk! Lekker prijsafspraken met je vriendjes, en op die manier nooit het risico lopen dat je die boete gaat betalen.

Lekker actie.

Valsspelers.

2 Comments

  1. riwian

    Zelfde gehad hoor….als je nl een bedrijf vind waar je besteld via internet, maar zelf moet ophalen, geld t ook niet…dus…..sucs…

  2. Kebra

    How low can you go!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑