Koffie met thee is minder lekker

Meisjes van de nacht


Zaterdag gingen we met een KVS delegatie uit eten. De tweede keer was dit al, en de derde keer is al gepland.

De ober herkende ons nog in het restaurant. We gingen weer naar de pizzeria. Bij binnenkomst zat er een kudde schoolmeisjes (sommige met vriendje, kennelijk) aan de tafel waar wij tegenover kwamen te zitten.

Strategisch kozen Jonne en ik onze plek uit.

Na uitgebreide analyse vonden we dat die blonde ontzettend arrogant kon kijken. En dat dat sexy was. Maar ze moest niet lachen, want dan zou blijken dat d’r mond wat te groot was.

Het was gezellig. Ook aan onze tafel. Na 3 halve liters (dat had de ober nog onthouden van de vorige keer) leek het erom te gaan welke tafel de meeste herrie kon maken.

Eén van de meisjes had een digitale camera mee (hee, zo’n Nikon had ik vroeger ook!), en ze begonnen foto’s te maken. Van elkaar. Op elkaar, door elkaar. Petjes kwamen tevoorschijn, en verdomd, dat stond die blonde ook nog!

Toen wij aan het nagerecht begonnen (bier), gingen zij weg. We besloten dat we vanavond ook maar naar de Wereld moesten.

Om 3:00 was ik kapot en werd het tijd Swaf weer te verlaten. Vond ik. En dat was achteraf best verstandig.

Thuis heb ik nog een halve liter Goedemorgen! drinkontbijt gedronken, kwam ik de volgende dag achter. Ik had die nacht honger, zo wist mijn meisje me te vertellen, en dus had ik dat pak leeg gelurkt, om vervolgens in bed mijn beklag te doen over een misselijke maag.

Ik weet er niks meer van, maar de zondag was weer als vanouds.

1 Comment

  1. raymond

    het was zeker weer een gezellige avond. we hebben alleen weer helemaal niets besproken waarvoor we eigenlijk bij elkaar kwamen. hopelijk gaat dat 2 april beter:-) was mijke de volgende dag een beetje wakker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑