Koffie met thee is minder lekker

Cadeautje

De beste manier om een kater weg te werken is, onder andere, het kopen van een gadget. En over deze gadget zit ik al een maand te dubben.

Als ik straks in ons nieuwe huis woon moet ik eraan geloven: op de fiets naar het werk. Dat zal een zware dobber voor me worden.

Waarschijnlijk ben ik straks het grootste deel van de werkdag bezig met reizen. Dan is het wel zo prettig om hier een aangenaam muziekje bij te hebben.

Er moest een mp3 speler komen dus. Niet dat lompe discman ding wat ik al had, die zijn inmiddels hopeloos ouderwets. Tegenwoordig moet je zo’n klein dingetje hebben zonder bewegende delen, zodat hij ook niet over kan slaan.

Daar had ik mijn zinnen dus op gezet: een mp3 speler.Dus zo togen wij gisteren, door de ijskoude schemering van de avond, naar de MediaMarkt. We waren bijna in de Bijlmer geloof ik toen we erachter kwamen dat er ergens iets mis moest zijn gegaan met de route. Hadden ze nou wéér die ArenA verplaatst in de tussentijd dat ik even niet geweest ben?

Nouja. Met de aanwijzingen van mijn eigen babe die achterop zat kwamen we dan toch, met inmiddels een lichaamstemeratuur van 15 graden, aan op plaats van bestemming. Pal voor de MediaMarkt, zoals een echte motorrijder dat doet, parkeerde ik.

Binnen was er een enorm aanbod. Degene die ik eigenlijk wilde hebben (de Creative MuVo 1,5 GB) hadden ze daar niet. Wel de 4 GB uitvoering, maar die was 260 euro. Een stuk duurder dan hier dus.

Echter, ik begon te twijfelen, of ik die 1,5 GB wel nodig had. Zo kun je wel doorgaan, meer is altijd beter, maar gebruik je het nou werkelijk?

Op zo’n stickie kan ook 1 GB, en binnen de tijd dat alle muziek is afgespeeld zou ik toch wel eens op mijn werk aangekomen moeten zijn. Tenzij ik via Amsterdam fiets misschien.

En aangezien mijn eigen babe straks met de trein naar haar werk moet, zou het wel zo eerlijk zijn als ik haar ook meteen voorzie van zo’n leuke gadget, en haar laat meedelen in de feestvreugde die het terugvinden van mijn portomonaie veroorzaakt had.

Ik liep nog wat rondjes tussen alle mp3-spelers, en kwam toen een alleraardigst dingetje tegen met 1 GB. Het merk zei me niets, waardoor ik bang was dat de geluidskwaliteit flut zou zijn. Vooral de bastonen zijn vaak nauwelijks aanwezig bij matige kwaliteit muziekspelers.

Maar toch, ik kon er van deze twee kopen, dus hij werd het toch. En hij was nog best mooi ook. (Super gaaf, bleek eenmaal bij thuiskomst).

En dat is hem dan. En die basstonen: prima! Koptelefoontje is ook best okay, tegen alle verwachting in. Maar ik heb ook nog een mooie Sony liggen ergens, dus dat kan alleen nog maar beter worden.

Dit lieve dingetje was dan wel weer goedkoper bij de mediamarkt dan via internet.

USB in je computer duwen, en hups, hij ziet een extra schijf. Geen gezeur met installeren van drivers of suks. Geniaal. Wat een wereld ding.

Hoe langer ik er over nadenk, hoe blijer ik ben. Het liefst zou ik hem nu meteen al volproppen met muziek en de hele dag rondjes lopen ergens in een park.

Niet dat ik zo graag rondjes loop in een park, maar met zo’n ultracoole mp3speler moet het toch fantastisch zijn?

Ik heb al overwogen om marathons te gaan lopen, maar dat is misschien toch wat te hoog gegrepen nog.

Eerst maar eens naar m’n werk fietsen.

3 Comments

  1. Luna

    Maar heb je er nou ook eentje voor jouw eigenste babe gekocht? Want dat zou ik wel een onwijs lieve actie vinden… ware liefde enzo!

  2. Rolandow

    Ja, ik heb er twee gekocht ja.

    Dus we zijn unisex nu :-)

  3. Sebje

    Je bent gewoon al vroeg voor kerstman aan het spelen dus… Toch wel in twee kleurtjes hé? Anders zit je opeens met de verkeerde muziek op de fiets en ik kan je vertellen: dat is niet echt een oppepper hoor ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑