Koffie met thee is minder lekker

Droombus


Gisternacht was ik buschauffeur. In een grote touringcar van Alpha tours reed ik rondjes. Mijn hele bus vol kinderen, en ik had geen idee waar ik heen ging eigenlijk.

De bus was moeilijk te besturen. Hij reageerde telkens te laat, en wat vooral vervelend was: de rem deed het zo slecht. Ik moest de rem heel hard intrappen, maar bij een bus is alles veel groter natuurlijk. De rem zat dus te ver weg voor me. Ik moest er op gaan staan om hem volledig ingedrukt te krijgen.

Maar ondertussen wilde de bus gewoon doorrijden. Hetzelfde effect als remmen terwijl je je gaspedaal ingedrukt houdt. Liet ik de rem dus weer iets los, dan kwam hij gelijk weer in beweging.

En zo kwam het dat het wel erg lastig werd om bochtjes te maken. Waarom door ik telkens later de bocht inzette dan ik wilde.

Niet dat het uitmaakte: het was 1 groot plein waar ik op reed. Met allemaal bomen die omgezaagd waren, en op dat plein lagen. Gek genoeg kon de bus daar gewoon tegen. Die hobbelde er wel overheen, als een soort pantservoertuig.

Na wat rondgecirkel kwam ik bij een afgraving. Het ging stijl naar beneden, en daar lagen dan ook weer een aantal bomen op elkaar gestapeld. Een grote crash zou normaal gesproken het gevolg zijn, maar nu kon het wel. Gewoon rustig eropaf en door laten hobbelen.

Toen moest ik naar de w.c. en werd ik wakker.

Wat remt die bus toch klote, dacht ik nog op de w.c.

3 Comments

  1. Sebje

    Speed I maar weer eens gehuurd?? :)

  2. jurian

    gehuurd of gebruikt :)

  3. Sandra

    Geweldig!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑