Koffie met thee is minder lekker

Bizar

We waren op schoolreis. Ik deelde een kamer met vriend Mark, die ik al van de basisschool kende. Het was een warm, en dus zonnig, land waar we heen waren. Een schoolreis met allemaal jongeren die het uitgaan inmiddels al ontdekt hadden, en daar draaide het hele leven dan ook om: feesten, zuipen, lol maken.

Wat dat betreft is er weinig veranderd.

Onze kamer keek uit op een soort van dak terras. De gebouwen waren wit met geel geschilderd, zoals je vaak ziet in warme landen. De ramen waren groot, van het plafond tot aan de vloer, en konden open. Zo kon je dan het dakterras opstappen. We deelden het terras met andere appartementen.

Er was een meisje op het dakterras, een stukje verder, bij een ander appartement. Een knap meisje, zo vonden Mark en ik. Mark klopte op het raam, het meisje kwam naar ons toe. In plaats van dat ze boos keek omdat we haar zo intensief aan het observeren waren, begon ze te paraderen voor ons raam. Langzaam en sexy liep ze heen en weer, haar vrouwelijke vormen zoveel mogelijk accentuerend.

Mark maakte gebaren die erop duidde dat hij wel wat zag in een paringsritueel met haar. Zij gebaarde terug dat ze dat ook wel wat vond, maar dan wel met 4 mannen. Twee mannen konden haar niet voldoende bekoren.

Mark wist niet wat hij zag, en stoof de kamer uit om twee mensen te halen die mee konden doen. Iets dat geen probleem zou zijn met deze groep.

Toen Mark de kamer uit was, opende het meisje de ramen en kwam de kamer in. Dat was even schrikken, ik was in de veronderstelling dat je er van buiten niet in kon. Wat zou ze nu gaan doen, nu ik zo alleen was? Met vrienden erbij is het makkelijk stoer doen, maar zo alleen is het toch wel wat ongemakkelijk. Straks gaat ze mij alvast verleiden ofzo!

In plaats daarvan dook ze vliegensvlug richting nachtkastje waar mijn portomonnaie lag. Ze was uit op geld. De stemming sloeg bliksemsnel om, en ik kon haar net op tijd bij haar armen grijpen. Wild probeerde ze los te komen, maar op de één of andere manier wist ik haar weer via het raam naar buiten te werken, en het raam af te sluiten.

Er kwam een vriendin van haar bij, die al de hele tijd om de hoek had staan wachten. En nog een vriendin, en een vriend. Er kwamen steeds meer mensen voor mijn raam staan, en het goedkope slotje zou het niet lang meer houden.

In paniek schreeuwde ik naar Mark, dat hij terug moest komen, en dat ze helemaal geen sex wilde met vier mannen. Het was een afleidingsmanouvre zodat ze mij kon beroven.

Mark kwam terug en zag het inmiddels aardig grote groepje achter het raam. Samen raakte we in paniek. Spullen van ons waren overal verspreid. Op het nachtkastje mijn portomonaie, op de grond mijn rugtas met laptop, overal lagen dingen van waarde. Van de zenuwen wisten we niet goed wat we moesten beschermen, en hoe we dat moesten beschermen.

We vluchtten de gang op. Aan het eind van de gang zag was de voordeur, die ook al voornamelijk uit glas bestond. Hier hadden zich ook al mensen verzameld die graag naar binnen wilde om ons te beroven. We kwamen in een andere slaapkamer, van andere klasgenoten die nergens te bekennen waren. Ook hier stonden mensen die naar binnen wilden.

Kennelijk waren we in een erg arm land, en waren wij de enige rijken. De bewoners van het land haatten ons om onze welvaard, en vonden dat ze onze spullen best mochten pikken. Ik voelde me opgejaagd, een gevangene, en zéér ongewenst tegelijkertijd.

Toen kwam Ron voorbij op de gang (mijn oude baas, red.). Gelukkig, ik kende de eigenaar van dit vakantieoord! Er gingen ramen open, en er kwamen mensen binnen, maar ze lieten ons met rust, zo lang Ron er bij was.

Maar Ron had het druk, hij had mensen op bezoek voor een zakelijk gesprek, en kon dit dus niet erg goed gebruiken. Buiten het feit dat hij geen tijd had, was dit natuurlijk niet erg goede reclame.

Hij was van plan ons aan ons lot over te laten. Ik hoopte dat de bewoners zouden beseffen dat Ron in de buurt was, en ze het maar beter niet konden proberen om ons te bestelen. Ik hoopte het, maar eigenlijk wist ik beter. Zodra Ron uit beeld was, zouden de inmiddels tientalle mensen ons bestormen en bestelen totdat we alleen ons onderbroekje nog over hadden.

Ineens was het zwart om me heen. Ik keen rond en probeerde uit te vogelen waar ik was. Vijf uur nog wat, stond er met rode cijfers op de wekker. In bed was ik dus.

Fijn.

Nog 3 uurtjes slapen.

1 Comment

  1. Y.....

    Mooie droom… Is er nog wat gebeurt in die laatste drie uurtjes slaap?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑